Lastna hvala se pod.....!? Pregovor drži, ampak mi smo prejeli pohvalo, ki sploh ni - prava pohvala. Je nekaj več: je priznanje in ponudba. Z njo bi lahko (seveda ne prvič) zaslužili. Morda bi ena taka objava sprožila odziv in bi...KAJ BI BILO, ČE BI BILO, NI POMEMBNO - ZAVRNILI SMO MOŽNOST OGLAŠEVANJA NA TRMI. ZDAJ IN ZA ZDAJ. MORDA BO JUTRI DRUGAČE IN NE BOMO ZMOGLI VEČ TRMARITI ZA LASTNO VESELJE IN DENAR. ZDRŽALI SMO SKORAJ 10 LET BREZ ENE SAME REKLAME O SEBI IN NA SEBI - BRALKE IN BRALCI TRME ODLOČAJO, ALI BODO BRALI ALI PA NE.

Veliko slovensko podjetje se je na nas obrnilo namenoma in na podlagi zelo jasnih kazalcev, ki preprosto pomenijo odziv na našo pozicijo na spletu. Na našo branost. Prav in lepo. Toda: do zdaj smo zmogli brez reklam, bomo skušali še naprej delovati v temle slogu:

TRMA JE SAMO SVOJA. SAMA SVOJA. SAMOSVOJA.

Aja, nesrečni obrazi nekaterih naših "prijateljev" nas veselijo bolj od ponujenih evrov. Čeprav slednji morijo njih: le kdo plačuje Trmo na skrivaj in na kakšen način? Baje naj bi dobili mesečno 3500 evrov, da pišemo lepo o plačniku...ki je "doma" na Slovenskem trgu 1, jasno....RES SE NASMEJEMO VSAKIČ SPROTI OB ŽE SKORAJ JAVNEM ZAKLINJANJU,DA BODO "ŠUBICA RAZKRINKALI - KDO IN KAKO GA PLAČUJE JE ŽE SKORAJ JASNO"....GOSPE IN GOSPODJE, LOV JE ODPRT, IZVOLITE...