Lani me je kot novinarja Klemen Malovrh, direktor Zavoda za turizem in kulturo Kranj, pustil pred vrati. Letos bom tam, vstopnico sem kupil in sedel bom (prvič) za Dolgo mizo kot - jedec. To me je stalno iz lastnega žepa 110 evrov kar je tudi BISTVO TAKIH DOGODKOV, KI SO PO SVETU STALNICA = PLAČAŠ KOLIKOR ZAHTEVAJO IN PIJEŠ IN JEŠ. BREZ KAKE NAVLAKE LOKALNE POLITIKE IPD. POZDRAVLJAM TAKO USMERITEV, KER JE - TRANSPARENTNA!
14.8. ali kakih 20 dni preden bomo jedli, ne vem kaj bomo jedli = program je še NEDOREČEN kar je glede na časovnico ČUDNO ALI PA TUDI NE: PRESENEČENJA SO SOL ŽIVLJENJA. Da pa kupiš vstopnico za pojedino preden lahko zveš, kaj boš jedel, je verjetno del poslovavnja šefa dogajanja KLEMENA MALOVRHA! Se pa lahko veselim, ker mi bo pozdrav iz kuhinje poslal PRVI DRŽAVNI KUHAR....
Mesečno mu plačamo davkoplačevalci Slovenije 5500 evrov....Hrvaški mojster pa pride naredit predjed za - okoli 1300 evrov. Koliko bo stal pa "državni kuhar" pa še ne vemo...
Opala: Pulj je pobraten s Kranjem, so se spomnili letos. Lepo: smo pa tudi s Colorado Springsom/ZDA ... pride kuhar 2025 od tam? Ali pa iz japonskega Fukuia - v obeh mestih in še kje je pobratimstvo urejal naš župan, ki ga predstavljajo takole v slovenskih medijih...
Mimogrede: bo to torej "elitna požrtija", če pride nekdo, ki je - ojoj, dosežek - v Istro pripeljal neke bojda znane mojstre kuhalnic in če bo pozdrav na mizo poslal tisti, ki morda kuha tudi premieru in njegovi Tinci (kar zna biti zahtevno)? NESPORNO IN JASNO TO LETOS NE BO ELITNA NITI "ELITNA" POŽRTIJA, KER BO TAM - TRMATOR. KI NI BIL IN NI IN NE BOM NIKDAR ELITA----
Miran Šubic, plačnik vstopnice iz svojega žepa