Poslano Bojanu Požarju dne 8.11.2022:

ZAHTEVA ZA OBJAVO POPRAVKA IN PRIKAZ NASPROTNIH DEJSTEV

Spoštovani Bojan Požar!

Na spletni strani Požareport je od dne 8.11.2022 objavljen napačen, zlagan in zapis (ob strani kjer so objavljeni povzetki Twitter objav Bojana Požarja):

1.

Miran Šubic s.p. je bil - javno znano in preverjeno tako od mestnega sveta MO Kranj, revizije ipd. - pogodbeni sodelavec MO Kranj. Pogodba je zajemala storitve, ki so bile opravljene in plačane in so komurkoli kadarkoli na voljo v pregled. Mesečni prejemek glede na trajanje pogodbe je bil 2500 evrov brutto.

2.

Trma.si je medij, ki je uvrščen v razvid medijev Ministrstva za kulturo RS in nikdar ni bil prejemnik nobene, najmanj občinske pomoči, dotacije, donacije - česarkoli. Kranjska občina ni nikdar podpirala ali financirala Trma.si katere ustanovitelj je društvo, njegov predsednik in urednik Trma. si pa Miran Šubic, fizična oseba.

3.

Vaš prispevek zavaja in ni skladen z dejstvi, ki so javno preverljiva kadarkoli.

Zahtevamo, da zgornji tekst /ZAHTEVA ZA OBJAVO POPRAVKA.../ objavite skladno z medijsko zakonodajo RS takoj, ko jo prejmete. S tako objavo je povzročena škoda društvu, mediju Trma.si in meni osebno.

Miran Šubic, univ.dipl. novinar, urednik Trma.si, predsednik društva

Zg. Bitnje 240 a

PS

O Rastislavu Tepini kot "špeckahli" pa samo tole: malo nazaj se je ves slinast in prijazen vsedel za mojo mizo v znani kranjski gostilni in sva klepetala. Če bi želel, bi me lahko vprašal o vsem, kar ga zanima. A živiva v "mestecu Peyton" kjer vsi vse vemo....tudi o tem, da je RASTO TEPINA OD OBČINE IN DRŽAVE PREJEL SKORAJ POL MILIJONA EVROV. SAJ MU JIH NE OČITAMO, GONITI LAJNO JE ZAHTEVNO....