Veseli decmber je postregel s pravim presenečenjem. Včasih smo poslušali Marjana Kralja pa Janka Ropreta "V nedeljo zvečer", danes sedimo pred ekrani. In nas je doletelo sporočilo, ki smo ga čakali v ponedeljek, torek, sredo, četrtek, petek, celo v soboto. ODGOVOR, KI NI ODGOVOR - A JE VSEKAKOR (DELNA) ZMAGA TRME, KER PAČ ŽELIMO PRAVI ODGOVOR! Klemen Malovrh je položil orožje molka in poslal sporočilo, mi pa ga še čakamo od Marjana Hribarja o dopustu Janeza Janše: POSLALA GA BO POOBLAŠČENKA ZA DOSTOP DO INFORMACIJ JAVNEGA ZNAČAJA, KER SE JE GOSPOD HRIBAR "IGRAL" KLEMENA MALOVRHA IN SKUŠAL Z MOLKOM REŠITI PREPROST PROBLEM: VPRAŠANJE TERJA ODGOVOR!

Pa poglejmo (neuraden in po spominu narejen seznam tistih, ki nam odgovore še dolgujejo ali pa jih niso in nočejo poslati):

1.

Boštjan Trilar o tem, kako je diplomiral po 19-letni prekinitvi študija. Z njim je v enakem položaju dekan FOV Iztok Podbregar - tudi on je odgovore, pojasnila odklonil.

2.

Zoran Stevanović o marsičem, vsekakor pa porabi svetniškega denarja iz proračuna. Kot tudi o novi stranki kjer je znan (javno) bolj predsednik, ostali pa...

3.

Barbara Gunčar o iniciativi, ki jo vodi - koliko jih je ipd. Da o tem, da smo jo prosili tudi za druge podatke, ne pišemo.

4.

Janez Janša, lastnik RTC Krvavec, o posegih v prostor....domnevnih črnih gradnjah....

No, nekaj je treba pripomniti: VSAK IMA PRAVICO MOLČATI, ČE PA MOLČIŠ O PORABI JAVNEGA DENARJA IMAŠ PROBLEM, KER JE O TEM PODATKE PAČ TREBA DELITI S TISTIMI, KI TI JAVNI DENAR - PLAČUJEJO....