JGZ Brdo /protokolarni servis RS, podrejen neposredno vladi, torej "dopustniku" Janši/ je končno moral dati od sebe kar ima. Preprosto: DOPUST PREDSEDNIKA VLADE NE BO VEČ SKRIVNOST! POTEM, KO SO TRMI ZAVRNILI PODATKE O RAČUNIH, PLAČILIH,CENAH ...JE SPRENEVEDANJA (DELNO ALI POVSEM) KONEC! Podatke so po 4 /štirih/ mesecih zavlačevanja 26.11. 2021 poslali INFORMACIJSKI POOBLAŠČENKI ZA DOSTOP DO INFORMACIJ JAVNEGA ZNAČAJA, KI BO ODLOČILA, KATERI PODATKI O DOPUSTU DRUŽINE PREDSEDNIKA VLADE SO DOSTOPNI JAVNOSTI!

1.

Trma je bila edini medij (ostali so povzemali), ki je o dopustu v državni vili julija letos (enako tudi lani) poročala s fotografijami in podatki. O dopustu imamo ustrezne priče.

2.

Trma je skušala dobiti podatke, ki ne posegajo v osebno integriteto - glede na to, da je bila varovana oseba, torej Janez Janša, v državni vili na dopustu z ožjo in širšo družino (otroci iz prvega zakona, sestra ipd.?), smo pričakovali od JGZ Brdo (vodi ga visok funkcionar SDS Marjan Hribar) dokazila, da je bil in koliko je bil dopust plačan. In seveda pri tem nismo pomislili, da take podatke lahko dobimo šele po mesecih bitke zanje.

VESELI NAS, DA SMO PRI KONCU ZGODBE. KAKŠEN PA BO - BERITE TRMO TE DNI! KAJTI NAŠ NAMEN JE PREPROST IN JASEN: ČE SMO VSI DOLŽNI IMETI RAČUNE...POTEM JIH IMA TUDI PREDSEDNIK VLADE! pA DA VIDIMO, KONČNO...