Če je katera stranka za načelnost, je to Janševa. Pljuvajo po (bolj ali manj) vseh, ki jim niso po volji, najbolj po "komunajzarjih". Poglejmo dejstva:

1.

Kranjska SDS in slovenska SDS imata KOT NEKOČ TITOVA PARTIJA ENEGA VODJO DESETLETJA - GRIMSA IN JANŠO. Ker bolj sposobnih ni ali, ker se tako (S POTRČKOM BOJANOM HOMANOM) pride na vse kandidatne liste in TO NA PRVA MESTA KJER JE IZVOLITEV=FUNKCIJA ZAJAMČENA.

2.

Kranjski poslanec SDS in mestni svetnik BRANKO GRIMS JE MANJKAL OB GLASOVANJU O PODPORI ENOTNEMU KRANJU V MESTNEM SVETU KRANJ IN GLASOVAL ZA RAZBITJE KRANJA V PARLAMENTU KOT ČLAN SDS, SKUPAJ Z VSEMI NJIHOVIMI POSLANCI. Ni bilo dovolj, a je s tem početjem pokazal, kdo je in kaj je v političnem smislu. Zdaj hoče preko Kranja v parlament.

3.

Mestni svetnik BOJAN HOMAN NI NIKDAR POJASNIL SVOJE VLOGE V KRANJSKIH VRTCIH KJER JE PODPIRAL ODSTAVLJENO RAVNATELJICO, KI JE ZA NEDOLOČEN ČAS ZAPOSLILA NJEGOVO HČI. Vsi imamo otroke, vsak jim želi dobro - a le zakaj se je dal izvoliti v svet zavoda kjer je prišlo do takega kadrovanja?! Morda bo to pojasnil v kampanji...

NAČELNOSTI NAČELNO V POLITIKI NI. ŽAL, TAKO JE. TODAJ POJEM NENAČELNOSTI STA KRANJSKA POLITIKA. GRIMS NAJ BI BIL MORALNA AVTORITETA Z VEČNIMI POJASNILI LJUDEM. SPOMNIMO SE SAMO, KAKO JE Z JANŠO MODROVAL O AMERIŠKIH VOLITVAH..AMPAK: KLJUČNA SO D E J A N J A.