Ko je minister Tonin/NSi/ objavil, da bo kandidiral tudi v Kranju, je Park slovenske himne dejansko in sploh postal političen park politične oblasti za politično korist. Hote ali nehote so naše denarje porabili za to, da bodo skušali ostati na oblasti...Park je seveda samo simbolika nepotrebnih zapravljanj kjer bodo "ta rdeči" skupaj s cerkvijo in "ta črnimi" (gledano politično) paradirali, ker so pač zopet delali "nam v prid"!

Zoran Stevanović je ravno tisto, kar oznanja, da ni. Politični pragmatik in koristolovec. Kjer je le mogoče, skuša kaj dobiti zato, ker je (bil) uspešen na volitvah. Zato je naša napoved naravnost preroška: takoj, ko je začel svoje nesmisle o virusu širiti v slovenski prostor, je začutil, da je takih - oprostite - cepcev ogromno. In evo ga na Jesenicah: tam je volilna baza s pravo končnico priimka, kajne! Tam bo tlakovana pot v parlament, kajne. Tam bo odprta zlata pipica, ki mu bo v tošel prinesla evre za dober avto ipd. itd. Kako hitro načela postanejo praktična in pragmatična sedanjost. Najhujša "zmerljivka" za tega populista je: ne enka, še hujši si od teh, ki nam vladajo. Zato, ker neprestano vpiješ, kako drugačen si in z vsako potezo pokažeš, kako si jim podoben. Ali bi jim rad bil podoben.

Deluj lokalno, a misli globalno ali obratno - to je znano pravilo v politiki in nasploh. Zoran Stevanović je eden tistih, ki je do zdaj pokazal, kako se z demagojijo leze naprej ali navzgor. Ne pozabite: ped prejšnjimi volitvami se je še učil pri mojstru tega početja kot podpredsednik Jelinčičeve stranke! Vsak glas zanj bo torej potrditev, kako politično nezreli, naivni in lahkoverni smo. Pa naj gre za goloba na strehi ali kogarkoli.

Zoran Stevanović je v Kranju "prebrana knjiga". Ko se bo kdaj osmešil (kar se že ni) na slovenski ravni s svojim čvekanjem brez vsebine, bo doktoriral iz naše topoglednosti. In ta doktorat bo prej končal kot tistega, s katerim se predstavlja kot "doktorski študent". Bivši policist je doktoriral že zdavnaj....z vsakim evrom, ki ga je dobil v žep zato, ker se "bori za ljudi". Smejmo se...ampak grenko!