"Samo v kupleraju se naprej plača!" je star rek, malo grob in neotesan. Je Klemen Malovrh ta rek udejanil z mojim denarjem? Je. Plačal je nekaj, česar ne bi smel. Ker se ni zgodilo. Veste, kakšni so roki, ko plačuje, država, občina? Mesec dni, najmanj. Razen kadar pogodbe sklenejo "ta pravi" in to Klemen Malovrh in Aleš Vovk sta. Naprej: plačali smo snemanje spota v Kranju namesto, da bi nam plačali snemanje spota kot je to v drugih mestih. Promocija Kranja, trdi Malovrh in njegovi botri. Seveda je v pogodbi ni, ker smo v posnetem sporu z lučkami pri belem dnevu iskali Kranj kot tak. Pa sta mojstra za pogodbe dodala še dva jurja in pol za nastop na neki podelitvi plaket!? Jan Plestenjak ali Severina sta verjetno konkurenčna po ceni za to radost, ki pa je odpadla. Virus je preprečil podelitev, ne pa plačila - zdaj ne za nazaj, za naprej. Ko bosta "muskontarja" pač imela čas ipd.

Klemen Malovrh je že prej sklenil "na svojo pest" pogodbo kjer je izvajalka v enem dnevu odprla podjetje, podpisala pogodbo in delala in za isti dan poslala tudi račun! Tega "svet ni videl", Kranj pa je. Kot je videl tudi mešetarjenje s službeno, zasebno in še kako kartico Klemena Malovrha. Rezultat? Plačali smo zasebnemu podjetju kjer je on lastnik, kažejo uradne bilance. In v njih ne najdete, da bi isto podjetje kaj plačalo zavodu kjer je lastnik direktor!?

Vse to je mogoče, ker za Klemenom Malovrhom stoji župan. Še bolje: njegov človek v svetu zavoda, Marko Čehovin. Ki vsa ta početja "golta kot za stavo". Dol požre vse, kar je pri prejšnjem direktorju zadostovalo za - odstavitev imenovano odstop. Veste, kako je nekoč predsednik vlade Rop pred kamero zabrusil Jankoviču: "Jaz sem te nastavu, politkaje je nastavla!"

Kar počne Malovrh, požegnajo na Slovenskem trgu 1. Torej župan odobrava, da plačujemo vnaprej nastope, ki so dejansko odpadli? Torej je Kranj mesto kjer se sklepajo "paketni dogovori". Kaj sploh to je in kje je to v finančnih pravilih?

Oprostite, gospod Malovrh, odstopite. Takoj. Niste več vredni zaupanja. In še tole: morda omogočate drugim izredne prihodke, ampak me ni to ni kul. Niti "bikul"!