Kaj si zasluži Mirjana Česen, direktorica VDC Kranj? Da z jasnimi, točnimi odgovori nje in tistih, ki jo nadzorujejo, ovrže zapisno v sporočilu, ki je očitno romalo do ministra in inšpekcij in....

Kaj si zasluži Mirjana Česen, direktorica VDC Kranj? Da takoj odstopi, če je karkoli res. Kaj si zaslužita lokalni političarki Saša Kristan /SDS/ in Damjana Piškur/Več za Kranj/ pa je jasno: ČE STA GLASOVALI O DIREKTORICI IN STA OBENEM V VODSTVU NADZORNEGA ORGANA SVETA ZAVODA, STA V NAVZKRIŽJU INTERESOV IN NAJ SPREJMETA MORALNO ODGOVORNOST IN NAJ KOT SVETNICI MO KRANJ TAKOJ ODSTOPITA! Če pa sta se izvzeli pri glasovanju za "njuno" direktorico (Piškurjeva je v VDC celo zaposlena), potem naj pomagata ugotoviti ali so navedbe in obtožbe napad na vodstvo zavoda ali so resnične!

Tole pišem v imenu tistih, ki se "morajo" fotografirati ob podobi direktorice VDC Kranj. So bili vprašani ali so bili "vprašani". Za ranljivo skupino gre, o tem ni doma. To so ljudje s posebnimi potrebami, o tem ni dvoma. Kdo jih je pripeljal k fotografiji sredi Kranja in kdo ni preprečil, da bi si fotografijo direktorica sposodila za promocijo na svojem profilu na družbenem omrežju 15.6. lani? Navedbe o odrugih objavah fotografij uporabnikov ne moremo preveriti dokler ne dobimo dovoljenja tistih, ki nam pišejo o res grozljivih zasebnih uporabah fotografij!

Vloge vpletenih Trma raziskuje. Kot vedno. Nikomur ničesar ne očitamo, še manj obtožujemo. Nikdar pa problemov ne prikrivamo, ker je vpleten ta ali oni. IN ZA TO ZGODBO SE BOMO ZAVZELI DO KONCA. KER NAS SAM SUM O TAKIH POČETJIH ZGROZI. JE RES MOGOČE MOČ IN ŠE KAJ IZKORIŠČATI ZOPER RANLJIVE KOT SO UPORABNIKI VDC? UPAMO, VERJAMEMO, DA NE.

Miran Šubic, urednik Trma.si