"Pa saj nismo v fašizmu!" je zjutraj bila ena prvih reakcij meni bližnjega, znani Kranjčan in politik in zelo cenjen sogovornik je dopoldne izbuljil oči ob "odstranitvi novinarja": "Pa saj to sploh ni mogoče, da te nekdo na tak način odstrani!" Je, je. In me je. A seveda z veseljem objavim tudi tole kar sem zbrisal s "fejsa", ker zadeva ni podpisana in je samo strahopetno pljuvanje iz varne (?) sence. Kaka fraza pa izda marsikaj, ker "se ti je odbilo v glavo" je samo prevod "obilo o glavu" kar uporablja pač tisti, ki mi tole piše in se tako trapasto izda na svoj način.

Hrabri "narodnjak", ki bi delal red v Kranju nima toliko jajc, da bi se razkril!? Ker ga je strah? Ker je to manira tistih, ki bi druge podili iz Kranja? Ker je moderno udariti po priseljencih in zraven še po novinarju oziroma tistemu, ki je O TEM PROBLEMU PRVI PISAL KAR LAHKO DOKAŽE? Niti ni pomembno. Je pa odraz kje živimo....in kdo nas razdvaja, neti nacionalizem in še kaj. PRAV, JE DA TAKI DAJO JAVNO PRAV KLEMENU MALOVRHU IN ŠE KOMU.... ČE BI MI TAKI DAJALI PODPORO, BI SE JI JAVNO ODREKEL, KER JE ZAME KRANJ ODPRTO MESTO ODPRTIH LJUDI. IN NISEM KOT HITLER IPD., KI JE MORAL NAJTI SOVRAŽNIKA, DA JE POTEGNIL SKUPAJ PO KLJUKASTI KRIŽ LASTEN NAROD....

Miran Šubic, ki sem se v življenju podpisal pod kakih 10 000 časopisnih objav in pod še marsikaj in se upam še zdaj....STOP NETILCEM SOVRAŠTVA VSEH OBLIK IN VSEBIN!