POSNETO 23.8.2022 - DROPS FESTIVAL 2022 V UDIN BORŠTU. Takole je festival označila MO Kranj, ki ga je tudi omogočila z izdajo soglasja o keterem pa NAM ŠE NI ODGOVORILA!!!

Promocija Kranja? Promocija Slovenije v tujini? TAKO PIŠEJO URADNIKI MATJAŽA RAKOVCA IN SEDANJE OBLASTI, KI NISO NIKDAR BILI TAM KJER SO NAŠI BRALCI IN BRALKE IN KJERSMO BILI MI. In še "popravek" društva, ki se takole opisuje....

V občini Šenčur ? Žur pa v Kranj kjer to oblast dovoli. Naključja? Neprofitno društvo, ki lani ni imelo niti centa neprofitnih prihodkov ampak samo - dobičkonosne. Skoraj 80 000. Komu se splača in komu - oprostite - ostane drek!? Smrad! Zasvinjana narava!

Na vprašanja o povezavi društvo pod vodstvom Bora Košnika in Borom Košnikom s.p. pa odgovorov nismo dobili. Pa kot podjetnik od organizacije prireditev dobro zasluži in tudi dobiček ostane /Ajpes - bilanca 2021/. KAKO JE TO MOGOČE ? GRE RES LE ZA NAKLJUČJA, PODJETNOST, BREZSKRBNO RAJANJE MLADIH? FOTOGRAFIJE KAŽEJO RESDA SAMO ENO PLAT ZGODBE, KI PA BO ŠE DOBILA KAK OKVIR....V ŠENČURJU IN KRANJU!