Kranj je bil v zgodbi s pogodbo o urejanju zelenic ob 1,5 milijona? Po zaslugi izbora ponudnika (FLORA SPORT DIREKTORJA MATJAŽA KUMRA) bomo v petih letih plačali več od najbolj ugodne ponudbe in sicer preko MILIJONA EVROV, še 300 000 pa jih gre iz naših žepov neizbranemu ponudniku po odločitvi sodišča. Sedanji župan zaradi sporne in za državno revizijo nezakonite pogodbe (LETOS SE IZTEKA...) sicer toži Floro Sport za prekinitev pogodbe, ki je bila eno zdanjih dejanj Boštjana Trilarja preden je odšel z občine.

Tega ni nikjer: Matjaž Kumer (fotografija je z njegovega fb profila) je tožena stranka zaradi sporne pogodbe, A ŽUPAN RAKOVEC Z NJIM SKLEPA NOVE - NATO PA ISTI KUMER OBČINI ŠE PODARI DONACIJO V PARKU SLOVENSKE HIMNE = VSE V ČASU, KO SMO ZARADI VEHOVCA IN TRILARJA ŽE DOLŽNI PLAČATI 300 JURJEV...Seveda pa ne smemo pozabiti na to, da je BORIS VEHOVEC ŠE VEDNO MESTNI SVETNIK IN PREDSEDNIK VEČ ZA KRANJ...A SE ŠUŠLJA, DA BO NJEGOV NASLEDNIK NEKDANJI TRILARJEV PODŽUPAN JAKOB KLOFUTAR, KI JE ODSTOPIL PO OČITKIH KORUPCIJE...VEHOVEC PA JE ZAKLJUČIL MANDAT TUDI S SPORNO POGODBO O ZELENICAH...

NI ODVEČ DODATI, DA SE LETOS SPORNA POGODBA FLORA SPORT IZTEKA. IN BO POTREBEN NOV RAZPIS. NARAVNOST GROZLJIVO PA JE, DA TOŽENA STRANKA V TEM ISTEM ČASU TOŽEČI STRANKI DAJE DARILA IN VESELO POSLUJE Z NJO. SAMO V KRANJU????