Gospod Klemen Malovrh letno "obrača" preko milijona evrov v javnem zavodu. Denarja je res veliko, če upoštevamo krizo z dogodki zaradi virusa ipd. Žal pa omenjeni gospod v varnem zavetju svojih botrov nima ustreznega odnoso do medijev (medija, v tem primeru). Zakaj?

1.

Ko smo mu poslali vprašanja o tem, kdo je komu kaj plačal za snemanje v novoletnem Kranju, je umolknil. Nesporno pa s slovitim glasbenim poslovnežem Alešem Vovkom posluje, ker nastopajo ta mesec v Kranju tudi glasbeniki iz "njegove jate". Ne pozabimo: isti gospod (na sliki) je

na vprašanje o denarju od zavoda za snemanje spota - odložil slušalko.

2.

Ko smo mu septembra poslali vprašanja, nas je obtožil za morebitno škodo. Nismo ga (še) prijavili DNS, ki zbira vse vrste napadov na novinarje, ampak...Le kaj si lahko dovoli direktor, ki nam je odgovore celo obljubil, a je naslednji podatek bolj zanimiv: ni jih dal niti svetu zavoda...torej ustanovitelju....torej?

VPRAŠANJE ZA VSE NAS PA JE: ALI IMA JAVNI ZAVOD ČISTE RAČUNE? ALI SO POSLI PODPRTI S POGODBAMI IN OSTALIM, ALI NE? ALI JE VLADAR KRANJSKEGA TURIZMA TAKO ZAŠČITEN, DA SE LAHKO POŽVIŽGA NA VPRAŠANJA?

KO POSTAVIMO VPRAŠANJA, NIKDAR NISMO PREPRIČANI, DA JE KJE KARKOLI NAROBE.

KO ODGOVOROV NE DOBIMO, NAS V TO SILI TISTI, KI MOLČI.....