ČE JE JANŠA PREČRTAL KRANJ, ZAKAJ GA NE BI ŠE POČIVALŠEK? V SPREGI Z BARBARO GUNČAR, MESTNO SVETNICO KRANJA IN "NJENO" INICIATIVO BO DANES TOLE POTEKALO TAKOLE KOT JE ZGORAJ NAPISANO.

1.

Ko smo iskali gospo Barovnico, je nismo našli....niti na spletu, še manj v Predosljah. Je pa tam gospa Marjana BOROVNICA, ampak tudi mi kdaj kiksnemo z imeni...nerodno je, če se to zgodi ob obisku ministra in če se tak kiks zgodi 3x na eni strani...Pa ni edina, gospa iz Predoselj, ki jo je Barbara Gunčar "prekrstila", podobno je z gospo Smiljo Slavec in njeno Stonogo....BERI TRMO V NADALJEVANJU DNEVA....

2.

Pa na temle scenosledu ne najdemo koga iz MO Kranj, na primer župana. Pa bo v bistvu MO Kranj še kako zraven in to bomo dokazali kaj kmalu in nazorno. BERI TRMO V NADALJEVANJU DNEVA....

RECIMO, DA JE TOLE MAŠČEVANJE KRANJU, KER GOSPA GUNČAR NI USPELA Z RAZBIJANJEM NAŠE OBČINE. PRAV. RECIMO, DA JE NEDOSTOJNO IN NEVLJUDNO, DA TAM NI ŽUPANA RAKOVCA, KI MORDA NI HOTEL PRITI NA SEANSO GOSPE SVETNICE. PRAV. KAJ PA NI PRAV?

BERITE TRMO DANES, SE SPLAČA....ŠE PRED DOGODKOM V PREDOSLJAH.....MORDA PA JE TREBA PRITI TJA ČETUDI NISI VABLJEN. ALI GOSPA BAROVNICA PRIDE?