Na današnjem protestu sta nase opozorili tudi dve protestnici. Ko sem želel fotografirati (edino!!!) protestnico z nekim sporočilom v rokah, se je proti meni zakadila gospa in pristala v ospredju. Prepovedala mi je fotografiranje na javnem shodu na katerega je bilo objavljeno javno vabilo...Potem sem poleg nje opazil še eno damo, ki pa je znana Trmi - državno uradnico in po dokazih sodeč zvesto pripadnico stranke in Zorana Stevanovića. Ona pa se je skušala izogniti publiciteti čeprav je do zdaj redno nastopala v javnosti kot politična pripadnica in kandidatka na listi Zoran za Kranj!

Zaposlena na Upravni enoti Kranj je bila tudi prejemnica denarja, ki ji ga je takrat nakazal Stevanović (na podjetje njenega moža, ki ga je hitro zaprl...) kar smo opisali na Trmi. Seveda ima gospa do protesta vso pravico - a je le dobro vedeti, da so denar, ki ga je dobila od svojega političnega vodje prispevali kranjski davkoplačevalci, ki jo kot državno uradnico tudi lepo plačujemo vsak mesec..

IN ŠE TOLE: GOSPE NA PRVI FOTOGRAFIJI NISEM IDENTIFICIRAL, SEM PA OB NJENEM NAPADU IN PRIPOMBAH NA MOJ RAČUN /"KAO NOVINAR" IPD./ POMISLIL, DA JE DOBRO, DA JE POLICIJA OB TAKIH SHODIH PRISOTNA... ZA JASNO SLIKO: TRMA JE REGISTRIRAN MEDIJ PRI MINISTRSTVU ZA KULTURO RS.