Tega res nismo vajeni: z občine so nam pisali ob 7.29 danes! Odgovor prilagamo!

1.

Na naša prva vprašanja smo prejeli odgovor MO Kranj /Katja Štruc, vodja kabineta/, da plačujejo storitve FLOI SPORT - odgovor nima podlaga v ERAR kjer se beležijo vsa plačila javnega denarja, ker večino plačujejo finančnikom, ki z odkupi terjatev zaslužijo....koliko, ne vemo!

2.

Na naša druga vprašanja je sledilo pojasnilo o tem, da FLORA SPORT prodaja terjatve, ker je v pogodbi rok plačila 30 dni. Mi smo ga razumeli kot pojasnilo v imenu FLORA SPORT, a zadeva je močno zavajajoča. Rok plačila 30 dni je domala ves čas izvajanja pogodbe splošno veljaven, pred kratkim pa je država sprejela tudi krajši rok oz. 30 dni ni več pravilo.

3.

Tretji odgovor je prispel po naših objavah, ki so vse potrjene Z DOKAZILI. Tudi danes jih prilagamo:

Vsi podatki so z državnega portala in potrjujejo, da je zadnja leta FLORA SPORT PRODAJALA SVOJE TERJATVE DO MO KRANJ V ZVEZI S KONCESIJSKO POGODBO. Ne sklepamo zakaj, ker je to pač poslovna odločitev podjetja. FINANČNI STROKOVNJAK NAM JE ODGOVORIL NA SPLOŠNO IN NE ZA TA PRIMER: PODJETJA, KI SO V TEŽAVAH Z LIKVIDNOSTJO, SVOJE PRIHODKE PRODAJO VNAPREJ TAKO, DA DENAR PREJMEJO TAKOJ. SEVEDA SI FINANČNIKI ODREŽEJO SVOJ DEL POGAČE OZIROMA ZARAČUNAJO TO, DA REŠUJEJO LIKVIDNOST KOMURKOLI. ODSTOTEK TE PROVIZIJE JE POVSEM ODVISEN OD DOGOVORA.