Bilo je leto 2011. Jesen. Oktober. Skupščina NK Triglav, gostja podžupanja Nada Mihajlović. Z govorniškega odra zaželi vsem v najbolj množičnem športnem klubu občine čim prej igranje na novem objektu (vadbeni center z novo tribuno, razsvetljavo). Zraven pa gospa že ve, da v letu 2012, 2013 za ta objekt ni niti centa in je njena koalicija še enkrat več športnike pošteno potegnila za nos. Na skupščini izvoljeni predsednik kluba Miran Šubic protestno odstopi.

Bil je vmesni čas. Za novega predsednika kandidira Beno Fekonja (SD - ista stranka kot gospa ali tovarišica podžupanja), ki je v klub povabljen od bivšega predsednika. Za uvod v svoje vladanje tistega, ki ga je v klub povabil, "pozabi" povabiti na skupščino kjer jeBeno postal predsednik. Naslednji korak je, da bivšemu predsedniku (in vsem ostalim) onemogoči vstop na spletno stran, ki jo je ta isti dejansko naredil. Potem pa si predsednik kluba dovoli pravo športno perverznost: za glavnega pokrovitelja kluba proglasi MO Kranj. Isto občino, ki je prečrtala razvoj kluba!

Zdaj je leto 2012. Jesen. Oktober. Trma je zmagala in naučila predsednika NK Triglav, da manipulacije niso več možne. Da se ne sme in ne more lagati in zavajati ljudi nekaznovano in neopaženo. Potem, ko so drugi športni klubi začeli spraševati in ugibati, kako lahko MO Kranj kot pookrovitelj podpira NK Triglav, je to občina (ista podžupanja kot zgoraj) zanikala in pisno opozorila predsednika NK Triglav, da to laž in zavajanje umakne s spletne strani.

Danes je Trma zmagala. Dokaz prilagamo. Gospod Beno Fekonja pa bi se moral za lažnivo navajanje pokrovitelja javno opravičiti vsem, ki jih je zavedel. Poudarjamo: po zaslugi kr.trma.si je razkrinkano res škandalozno in samovoljno početje, ki lahko klubu samo škodi. MO Kranj tako kot npr. država ne more biti nikomur pokrovitelj, ker javna sredstva razdeli športnikom samo in zgolj po obstoječih pravilnikih.

JeBeno Fekonja dobil lekcijo? Da. Je zavajanja konec?Da.

Kranj, 24.10.2012 - vas pozdravlja Trmator!