Trma ima na voljo Pravilnik o sredstvih za delo svetniških skupin v MO Kranj. Pravijo, da je slab - a da so svetniške požrtije pač potekale po sedanjem pravilniku. Bolje zapisano: to pravi predsednica nadzornega odbora MO Kranj Alenka Podbevšek!!! Ali gospa pravilnika ni brala, ali pa v tem primeru volk kozličke čuva. Kot je izjavila za elektronski medij danes, je vse potekalo "po pravilniku" in to je potrdil tudi Mohor Bogataj naš župan. Za domačo nalogo vsem pa tole:

*če je bilo res vse po pravilniku, kdaj in kako so trije svetniki in svetnica županove stranke pojedli 224 kg mesa!? DENAR JE NAMENJEN ZA REPREZENTANČNE STROŠKE SVETNIŠKE SKUPINE - TOREJ JE VSAK MED NJIMI NA NAŠ RAČUN POJEDEL VEČ KOT 55 KG MESA SAMO NA ENI ZABAVI ...???

*ali pa drži prostodušna izjava svetnika Jožeta Lombarja, ki je res ena sama "sveta preproščina": tako količino so naročili, ker je bilo denar treba porabiti, da ni ostal v proračunu morda za otroško varstvo ali šport ali...???? ČE SO TOREJ NAVIDEZNO NAROČALI MESO, KJE JE MESO OSTALO? ALI NI TO OČITNA ZLORABA JAVNIH SREDSTEV????

Alenka Podbevšek ni sposobna nadzirati MO Kranj. Trdi: kr.trma.si