Kranjska protikorupcijska komisija se je oglasila: na državni ravni so funkcionarji pod drobnogledom, kaj pa naš župan? Kaj pa Mohor Bogataj in njegovo "poročilo o premoženjskem stanju"! Odgovor: ne dvomimo, vse je v najlepšem redu! Kajti imamo župana, ki o tem ne pušča dvoma!!!

Argumenti so naslednji:

*kranjski župan v prvem mandatu ni skušal delovati koruptivno s tem, da je svojim znancem in prijateljem omogočil nakup verige lokalov na Koroški v Kranju, ampak je sledil interesu občanov

*kranjski župan je še kot kandidat zelo jasno povedal, kaj je kot domnevno brezposeln počel štiri leta med zadnjim in sedanjim županskim mandatom: "Delal sem na projektih!" Kje je bil zaposlen, kako si je služil kruh, nismo izvedeli, to pa je tudi logično: s tem bi samo prikril dejansko stanje, ki je bilo povsem drugačno

*kranjski župan ni ravnal sumljivo, ko je dolgoletni spor občine končal čez vikend, brez občinskih pravnikov, nato pa izplačal na račun svojega sodelavca in svetovalca v prid poravnave v tej pravdi 600 000 evrov za katerimi se je izgubila vsaka sled - ravno nasprotno: s tem je pokazal, da tudi v novem mandatu deluje hitro in učinkovito.

Kronski dokaz prilagamo na sliki in dokazuje, da je naš župan v štirih letih, ko naj ne bi bil uradno nikjer zaposlen, trdo delal. Če je zidaril, tesaril, pleskal ipd. ne vemo, vidimo pa rezultat dela. Pa naj takega pokaže dvojček "jan-jan", če ga lahko! In njima zdaj vpijejo, naj odstopita!?

Le kdo nam želi umazati lik in delo župana!? KPK pravi - zaupamo, verjamemo, ne dvomimo...