Javni denar. Naš denar. Javni zavod. Naš zavod ali "zavod Klemena M."? GOSPOD DIREKTOR JE EDINI DIREKTOR, KI SE POŽVIŽGA NA NOVINARSKA VPRAŠANJA. OD SEPTEMBRA. IN OD NEKAJ DNI NAZAJ. Česa ne zmore pojasniti:

1

Kako je najel sodelavko Dolge mize oziroma kako je potekalo iskanje ponudnikov in kaj je zunanja sodelavka za 19 800 evrov storila?

2

Kako je plačal ali dobil plačano promocijo ob snemanj glasbenega spota ansambla PolkaholikiBQL in kdaj je za to sklenil pogodbo ipd.?

3

Vprašanj smo mu poslali precej več. Sleherno zadeva porabo javnega denarja v zavodu kjer dejansko ni jasno, kako je mogoče porabiti enako vsoto takrat, ko je vse leto živahno in zdaj, ko temu ni tako?

PA NAS LAHKO IGNORIRA DOKLER POSTOPEK NE BO KONČAN. KAJTI ČE KOT GOSTINEC NI VEDEL, SO GA DO ZDAJ MORDA ŽE PODUČILI, DA NOVINARJU MORA ODGOVORITI. O VSEBINI NE RAZPREDAMO, AMPAK ON ODGOVORA NI POSLAL, NITI POJASNIL (DO) KDAJ GA BO.

BO PA ZA LETO 2020 IN MORDA TUDI ZA LETOS MORAL ODGOVORITI VSE RAČUNSKEMU SODIŠČU, KI JE ODREDILO REVIZIJO. ŽELIMO, DA JO DOBRO PRESTANE. PRI NAS JE PAČ PADEL NA IZPITU. SAMO ON? TOLE SMO POSLALI VRHU NAŠE OBČINE...