Danes bo v organizaciji Iniciative Severni Kranj in KS Predoslje (glede na poslana vabila) minister Zdravko Počivalšek obiskal Mestno občino Kranj? Ali pa tudi ne: bo pa v Predosljah zagotovo. Široko gostoljubno srce bodo pokazali Marjana Borovnica, direktorica zadruge, ki prejema sredstva iz proračuna tiste občine, ki je - bolj ali manj - tam ne bo. Zraven bo Smiljana V. Slavec, podjetnica, ki odlično sodeluje - uganili ste - z občino in županom, a bo z veseljem poklepetala z ministrom (glej nakazilo Stonogi zgoraj...). Tam pa bo - pomislite protokolarni naziv - tudi uslužbenec PU Kranj in lokalni podjetnik in politik Danilo Šenk katerega podjetje je - med drugim - v času te krize prodajalo zaščitno opremo MO Kranj.

JE TO KAJ NAROBE? JE TO KAKŠEN GREH? JE TO ...? JE. NEKAJ JE. NA DOGODEK KJER V NEKO OBČINO PRIDE MINISTER NI BIL S STRANI VLADE ALI MINISTRSTVA POVABLJEN NIHČE OD IZVOLJENIH IN LEGALNIH IN LEGITIMNIH PREDSTAVNIKOV KRANJA, MESTNE OBLASTI. PRIČAKALA JIH BO MESTNA SVETNICA GUNČARJEVA IN PREPRIČANI SMO, DA TUDI POSLANKA UDOVČEVA. TER ZGORJA NAŠTETI IN PREDSTAVLJENI PORABNIKI DAVKOPLAČEVALSKEGA DENARJA.

DOGODEK BI BIL LEP IN KORISTEN, ČE NE BI BIL ZAPAKIRAN V SMRDEČO OVOJNICO UŽALJENOSTI DVEH POLITIČARK IZ KRANJA. SMRDEČO ZATO, KER JE VSE SKUPAJ SAMO DOKAZ, KAJ VSE JE KDO PRIPRAVLJEN STORITI, DA NAGAJA, ŠKODI, SE POSMEHUJE....IN PRITEČEJO HITRO MARJANA IN SMILJANA IN DANILO, ČE MALCE PARAFRAZIRAMO, IN SEVEDA Z VESELJEM IŠČEJO VIME...NA OBČINSKI ALI DRŽAVNI RAVNI, SAJ JE VSEENO.... Jutri bodo pričakovali, da jim pomaga - ja, hudiča - njihova občina, danes v politični igrici dokazujejo, da jih lahko "uporabi" politika....PA ZOPET IN ŠE ENKRAT: NIČ NI NAROBE, NIČ SPORNEGA, SAMO, DA SE VE...KO VABI BARBARA GUNČAR, PRITEČEJO ENI ZELO HITRO! KER SEVEDA GRE ZA EKOLOGIJO IN TURIZEM IN POSLE IN... LE ŽLEHTNOBE NOVINARSKE K TEM NAMENOM DODAJAJO KAJ DRUGEGA, KAJNE?