KLEMEN MALOVRH nam odgovore dolguje od 5.12. oziroma že več kot to narekuje zakon! Včeraj, štiri minute pred polnočjo, nam je poslal - vprašanja! Objavljamo v celoti:

POMISLITE, KAJ HOČE VPRAŠANI DIREKTOR JAVNEGA ZAVODA! NAS SPRAŠUJE, ALI NAJ RAVNA ZAKONITO IPD. SKLADNO Z DOSTOPOM DO INFORMACIJ JAVNEGA ZNAČAJA!? KAJ TAKEGA PA TRMA ŠE NI DOŽIVELA:

1.

Navodilo Klemenu Malovrhu in vsem, ki mu svetujejo: ODGOVORITE TAKO KOT STE BILI VPRAŠANI IN SEVEDA SKLADNO Z ZAKONODAJO REPUBLIKE SLOVENIJE

2.

Pojasnilo: VAŠ ODGOVOR, KI STE NAM GA POSLALI, ZA NAS NI BIL USTREZEN, KER VAŠE POSLOVANJE NI NOBENA POSLOVNA SKRIVNOST AMPAK STE DOLŽNI ODGOV ORITI NOVINARJU SKLADNO Z VSEMI PREDPISI, KI JIH IMAMO. Nikdar nismo od vas zahtevali razkritja nobenih osebnih podatkov ipd., še manj vas spodbujali h kaki kršitvi.

3.

Naj dodamo kot spodbudo za ravnanje: PREJELI SMO CELOTNO POGODBO MED ZAVODOM ZA TURIZEM IN KULTURO KRANJ IN PROTOKOLARNIM SERVISOM RS/BRDO/ O NAJEMU PRIBORA IN KROŽNIKOV ZA DOLGO MIZO....in takrat ni gospod Malovrh nič protestiral - pogodbo pa nam je dostavil na naš naslov podpisnik - uradno.

NAŠ ODGOVOR JE JASEN: ODGOVORITE KOT NAREKUJE ZAKON ! TEGA V ZAKONITEM ROKU NISTE STORILI!

Opomba: član sveta zavoda je v imenu MO Kranj (torej v našem imenu) tudi MARKO ČEHOVIN (IN NE HOČEVAR...), EDEN NAJBOLJ POMEMBNIH URADNIKOV MO KRANJ! Zato je seveda iluzija, da o tem, kako se nam izmika gospod Malovrh, na Slovenskem trgu nič ne vedo. Nasptrotno: naši viri nam poročajo o sestankih....