Margareta Kutnjak. Irena Fabjan. Zdenka Fojkar. Renata Stingl. Dame delajo pri vzgoji otrok. So pomočnice po volji bivše ravnateljice. Ki je dobila nezaupnico sveta zavoda. A zgornje "navijačice padle kraljice" so se zdaj izpostavile in kar same sklicujejo sejo sveta zavoda. PRAVNIKI BODO POVEDALI, ALI JE TO SPLOH MOŽNO. NEKAJ JE ZAGOTOVO: ZA TEM NE STOJI MO KRANJ, USTANOVITELJ VRTCEV. TO DOKAZUJE DOPIS PODŽUPANA JANEZA ČERNETA, KI SO GA IZ VRTCEV OČITNO ZAPROSILI ZA MNENJE KOT ODGOVORNEGA ZA DRUŽBENE DEJAVNOSTI.

Vprašanje predstavnikom/predstavnicam staršev, zaposlenih ipd. je logično: KAJ JE KOMU OBLJUBILA ŽE BIVŠA RAVNATELJICA, DA JO ŽELI VRNITI NA PRESTOL? KAJ BI POKAZAL PRIKAZ NAGRAD IN STIMULACIJ PRI DOLOČENIH ZAPOSLENIH, KI JIH JE ČISLALA BIVŠA RAVNATELJICA? KDO NAJ BI DOBIL SLUŽBO KOT NPR. HIŠNIK ALI VZGOJITELJICA ALI...?

Poudariti je treba, da se mora nekaj sto zaposlenih soočiti s hudo krizo vodenja, ki ni od danes. Trma je o vrtcih poročala sproti in ne šele zdaj, ko je "vojna" in opozorila na več problemov:

1.

Kako sorodnica/hči gospe - podpisane tudi zgoraj - posluje z vrtci kar je vsaj sporno, če ne nezakonito!?

2.

Kako je ravnateljica "spodila" vse hišnike, da zdaj s četrtim razpisom skuša namestiti "svojega"...

3.

Kako je ravnateljica izvedla razpis za vzgojiteljico, da bi si ob morebitnem neuspehu na razpisu lahko zaposlila na tem delovnem mestu....

4.

KAKŠNA JE VLOGA PREDSTAVNIKA MO KRANJ IN SVETNIKA SDS BOJANA HOMANA, KI MU JE RAVNATELJICA DOMNEVNO ZAPOSLILA HČI - ON PA JO ZDAJ PODPIRA NA RAZLIČNE NAČINE IN GLASUJE ZANJO, MESTNA SVETNICA SANDRA GAZINKOVSKI /LISTA ZA RAZVOJ KRANJA/ PA JE ENA OD TISTIH, KI ŽELI UREJENE VRTCE BREZ NOTRANJIH FRONT IN BOJEV ZA STOLČKE KOT SO SEDAJ...

ČAS JE, DA MESTNA OBČINA KRANJ ZADEVO PRESEKA. BOJANA HOMANA JE IZ SVETA ZAVODA TREBA ODPOKLICATI, KER JE V KONFLIKTU INTERESOV. O TEM ZA TRMO NI PRIPRAVLJEN ODGOVORITI. KAKO BO RAVNAL JUTRI? SPOMNIMO, KAKO JE "PODPRL" IGRALNICO V NAŠEM MESTU IN KAKO JE DEJANSKO BIL ZA "RAZBITJE" KRANJA NA DVE OBČINI. ČE BI BIL KREDIBILEN, BI ODSTOPIL SAM ŽE ZDAVNAJ.