Ko je direktor kranjskega zavoda za turizem in kulturo mešal službeno kartico s svojim zasebnim podjetjem, je bil zdrs. Ko je izvajalce plačal vnaprej brez, da bi karkoli naredili, so ga "pokrili". Ker pač v njegovem lokalu (iz njega je sedel na stolček direktorja javnega zavoda) po volitvah stranka SD z županom in ostalimi - slavi zmago! /da ne bo pomote: Trma je o vsem tem pisala/. O požrtiji dolge mize nočemo izgubljati besed, ker je vse skupaj - neokusno!

1.

Boris Miklavčič iz Struževega nas je obvestil, da je tudi sam opozoril na ringlšpil na Slovenskem trgu!

2.

Preberite si korespondenco, ki je GROZLJIVA!!!

3.

Noro, res - škandalozno: namesto, da bi ob prevzemanju odgovornosti ZMOGEL MINIMUM SAMOKRITIKE zdaj direktor, ki ga mi plačujemo, sprašuje občana po rešitvah:

*občan naj predlaga nadomestno lokacijo ringlšpila, ker direktor očitno nima rešitve!!!!????

*direktorja zanimajo razlogi, zakaj ringlšpil ne bi bil na Slovenskem trgu!!!!????

Gospod Malovrh, odstopite! Takoj. Ne zato, ker ste "orodje" našega župana ampak zato, ker vas mi plačujemo za to, da ŠČITITE KRANJ KOT PREŠERNOVO MESTO KULTURE IN NE LUNAPARKOV! Dokler boste v svojem lokalu gostili občinski vrh (pa verjamemo, da je vse plačano kot se šika), BOSTE NEDOTAKLJIVI!

4.

Odzivi na zapis o ringlšpilu med Dolinarjevimi kipi so dokaj enotni: SRAMOTA ZA KRANJ OZIROMA ZA VSE NAS! Še huje pa je, da si nek direktor(ček) dovoli tak napad na občana, ki je dal pripombo na "njegove rešitve"!? Oprostite: kdo tu koga plačuje in kdo je plačan, da ringlšpilov ni tam kjer nimajo kaj iskati!? Čas je, da maske padejo....