Ko smo ugotovili, da Klemen Malovrh posluje s podjetjem kjer je solastnik, smo ga to vprašali. KER NI RAVNO POGOSTO, DA DIREKTOR JAVNEGA ZAVODA MALO "KŠEFTA" Z LASTNO FIRMO KJER JE DELAL PREJ, PREDEN JE VSTOPIL V JAVNI SEKTOR...Tudi v tem primeru direktor ni poznal ali želel poznati pravil pri komuniciranju z javnostmi oziroma zakona o medijih ipd. ODGOVOR NAM JE POSLAL 31.12. POPOLDNE IN TALE O KARTICAH IN PLAČILIH JE BIL PRETRD OREH ZA NAS:

Razumete vi? Pojasnilo, da te kap. Oziroma: KAKO JE DIREKTOR ZAVODA POMEŠAL SVOJE PODJETJE Z JAVNIM ZAVODOM, KI GA ZDAJ VODI PREKO NAČINOV PLAČILA? KAJ IMA UGL Z RAČUNI ZA ZAVOD IN OBRATNO? IN KAKO S KARTICAMI - KATERIMIKOLI - POSLUJE IN JIH UPORABLJA DIREKTOR? Zadeva je po našem prepričanju skregana s pravili poslovanja javnega zavoda kjer so pač računi in plačila javno razvidni preko sistema ERAR in tako smo gospoda Malovrha "oklevetali" (tako on označuje naše pisanje), da je moral plačilo pojasniti. Ali ga je, bomo pa še videli. Vsekakor pa je njegov odgovor tak, da v njem vsaj nam marsikaj manjka...pa bomo "klevetali" naprej in ga vprašali. Dvoma ni: zavod je plačal UGL 1500 evrov, ki naj bi jih UGL plačal Zavodu in je šlo za povračilo...SMOLA JE PA V TEM, DA PLAČILA UGL ZAVODU NISMO NAŠLI, DA BI SE VSOTI PORAVNALI....

"Kleveta" je tudi tale splet naključij: na šoli je zaposlena partnerka direktorja zavoda, ki po vodenju /zagotovi zavod/ po Kranju pelje šolnike na zakusko v "možev lokal"! TAKO INFORMACIJO SMO PRIDOBILI, KLEMEN MALOVRH JO JE POTRDIL IN TUDI TO DAL POD RUBRIKO "KLEVETANJE".NAS NIČ NE MOTI, ČE ŽENA SKRBI ZA PROMET MOŽEVEGA LOKALA PREKO JAVNE USTANOVE KJER JE ZAPOSLENA.....O HIGIENI TAKIH POSLOV PA SI LAHKO VSAK MISLI SVOJE....DA NE BO KAKE KRIVICE: IMAMO VSE DOKUMENTE O POTEKU VODENJA PO KRANJU IPD., KI SMO JIH TUDI PREJELI NA SILVESTROVO...IN NAŠ VIR INFORMACIJ JE BIL 100% TOČEN, ZANESLJIV - KAR JE PAČ LAHKO "KLEVETA"!?