Na sodišču v Ljubljani bo v petek prvi narok oziroma glavna obravnava zoper pravnomočno obtoženega kranjskega politika IGORJA VELOVA. Dosje očitanega kaznivega dejaja objavljamo v rubriki TUKAJ IN ZDAJ, gre pa za kaznivo dejanje taradi katerega je zagrožena kazen od 1 do 5 let zapora.

Povzetek je preprost: IGOR VELOV je bil v času očitanega kaznivega dejanja javno uslužbenec, ki je vodila Agencijo za varnost prometa s katere je po znanem dogodku v Stražišču (s službenim vozilom je zadel pločnik in ga pustil pred pošto v Stražišču...) moral oditi, ker so mu odkrili še druge grehe! Domnevno je za posel, ki bi ga dobil podjetnik z agencijo, slednjemu "naročil" ali "namignil", da naj nekaj prispeva boksarskemu klubu BULDOG IZ KRANJA, ki ga je vodil SEBASTJAN NOVAK, KI JE BIL KASNEJE KANDIDAT NA LISTI IGORJA VELOVA. Prijava, sum kaznivega dejanja, preiskava, obtožnica in zdaj sojenje je vrstni red, VČERAJ PA NAM JE IGOR VELOV IZJAVIL TOLE:

Od vsega začetka je Velov trdil, da gre za zaroto, poskus odstranitve njega kot direktorja, a očitno je zadeva zdaj dobila sodni epilog. IGOR VELOV JE MESTNI IN DRŽAVNI SVETNIK IN O POLITIČNIH RAZSEŽNOSTIH V RUBRIKI TRMATOR.....NIHČE NI KRIV, DOKLER MU KRIVDA NI DOKAZANA IN ZATO IMAMO SODIŠČA. NESPORNO PA JE SKOZI KARIERO IGORJA VELOVA BILO PRECEJ DOGODKOV, KI SO VPLIVALI NA NJEGOV JAVNI UGLED - PRED JESENSKIMI VOLITVAMI PA JE SOJENJE MESTNEMU IN DRŽAVNEMU POLITIKU DOGODEK, KI BO ODJEKNIL V JAVNOSTI.