DOKAZA TE MOJSTROVINE V IZIGRAVANJU=SPOŠTOVANJU PREDPISOV STA TU. V UDIN BORŠTU NA ISTEM MESTU NA ISTE DATUME DVA ISTA FESTIVALA Z RAZLIČNIMI URADMI.... DA JE PO PREDPISIH!?

ODGOVORI MESTNE OBČINE KRANJ TRMI NISO NIKDAR VSEBOVALI PODATKA, DA GRE ZA DVE DOVOLJENJI ZA DVA FESTIVALA - A SO VEDNO POUDARJALI, DA STA ZA DOVOLJENJE ZAPROSILI DVE DRUŠTVI. KJE SO POGRUNTALI SO MOJSTRSKO POTEGAVŠČINO, JE JASNO - A TUDI, KDO JO JE ODOBRIL!

1.

Bralka Trme je razkrinkala kar mi butlji /kakih 50 000 nas je v tej kranjski občini te uradniške posadke/ nismo. Buljili smo v dve dovoljenji kot otrok v sprevod nagega cesarja v pravljici in šele (nam znana) pozorna bralka, je odkrila vso lepoto te birokratske mojstrovine.

2.

Na prizorišču festivala smo bili, ko dejansko ne bi smelo biti muzike in imamo dokaze/fotografije. Toda to je le lepotna napaka manipulacije s soglasjem. Res to izloči sum o prevari, goljufiji ljudi in še čem? Ne vemo, bomo pa vprašali.

3.

Janez Ziherl je podpisal soglasje, ker pozna predpise, Trma jih pa ne. A nas je nanje opozorila bralka, ki jih očitno še bolje. IN JE RAZKRINKALA POČETJE, KI JE PODPISANO Z MESTNO OBČINO KRANJ. KI IZDAJA SOGLASJA ZA DOGODKE TAKO, DA PREPROSTO DOVOLI DVA FESTIVALA DVEH ORGANIZATORJEV NA ISTEM KRAJU, V ISTIH DNEH PO 16 UR DNEVNO. ČEPRAV TRDIMO, DA JE GLASBA ODMEVALA TUDI IZVEN TEH DOVOLJENIH TERMINOV, A TO JE LE NAŠE PRIČEVANJE.

4.

Ali uradnik, ki to naredi, še uživa zaupanje direktorja uprave Bojana Veselinoviča in župana Matjaža Rakovca? Ali je njegovo preigravanje državne uredbe res dokaz sposobnosti Janeza Ziherla in "neumnosti" piscev uredbe, ki morda takega trika organizatorjev niso predvideli? ALI PA JE PO PLAČI SEKRETARJA IN POLOŽAJU V SAMEM VRHU UPRAVE JANEZ ZIHERL OMOGOČIL FESTIVAL, ONEMOGOČIL PA, DA LJUDJE ŠE KDAJ VERJAMEJO NJEGOVEMU PODPISU?

Iščemo odgovore....