Zakle je odgovotr župana etc:

1.

Odgovor, ki smo ga prejeli, je treba razumeti kot je napisano: VSE JE BILO V REDU, KO JE JANEZ ZIHERL SKUŠAL PREIGRATI DRŽAVNI PREDPIS - A MU NI USPELO, KER JE IZDAL NAPAČNO, NEZAKONITO SOGLASJE V ZVEZI Z HRUPOM V UDIN BORŠTU.

2.

Na njegovo početje je odgovorila NAŠA BRALKA IN OPOZORILA, DA NIKDAR NE BI SMEL IZDATI SOGLASJA ZA ČAS OD 02 - 06 ZJUTRAJ KAR LEPO PIŠE V UREDBI.

3.

Direktor uprave Bojan Veselinovič in župan Matjaž Rakovec sta nadrejena in sta se posredno podpisala pod početje Janeza Ziherla je s solasjem dvema organizatorjema za isti dogodek na istem mestu ob istem času MANIPULIRAL Z JAVNOSTJO IN PREDPISI. Tako početje bi morali odgovorni preganjati - ga pa podpirajo tako, da Janezu Ziherlu dajejo podporo.

4.

Mi ne bomo odnehali. FESTIVAL NAM NI SPOREN, toda manipulacije z organizacijo in seveda vsem ostalim dajejo samo en pomislek: MI SMO UGOTOVILI, KDO JE IMEL KORIST OD TEGA - ALI JE MORDA ŠE KDO, KI MU JE V INTERESU, DA SE NA TAK NAČIN PREVARA JAVNOST? NE VEMO, UGIBAMO PA....

5.

Ali oblast, ki podpira take uradnike na tak način (je najbolje plačani uradnik glede na možnosti višine plače) podpira tudi nas, občanke in občane? Ali mi podpiramo njo?