https://www.dkom.si/sl/​revizijske-zadeve/odlocitve-​dkom/2019071511103187/018-084-​2019-mestna-obcina-kranj

KLIKNITE, DA BOSTE VEDELI, KOLIKO IN ZAKAJ PLAČUJEMO DAVKOPLAČEVALCI KRANJA ZA VZDRŽEVANJE ZELENIC - POGODBO JE ŽUPAN TRILAR S PODJETJEM FLORA SPORT PODPISAL TIK PREDEN JE ZAPUSTIL STOLČEK, KI MU JE TO OMOGOČAL.

1.

DRŽAVNA REVIZIJA JE ODLOČILA PRAVNOMOČNO, DA JE ZAHTEVEK ZA REVIZIJO, KI GA JE VLOŽILO MINISTRSTVO, UTEMELJEN IN SEVEDA MARSIKAJ ZAPISALA V SVOJEM SKLEPU.

2.

Državna revizija (vsi povzetki so iz dokumentov komisije) je opozorila na marsikaj - tudi na ceno, ki je bila s pogodbo določena kot tudi na dogajanje ob razpisu MO Kranj.

3.

Nova oblast je v Kranju bila v precepu: pogodba ni bila prekinjena po odločitvi revizije, seveda pa je bila po drugi strani utemeljena zahteva po njeni reviziji. ZATO SO LETA 2020 ZOPER FLORO SPORT VLOŽILI TOŽBO, KI PA ŠE NI DOŽIVELA SODNEGA EPILOGA - OZIROMA NITI PRVE OBRAVNAVE!

4.

Ali bo Kranj "preplačal" Flori Sport v petih letih cca 1,5 milijona evrov /RAZLIKA MED CENO KRANJSKEGA PODJETJA IN IZLOČENEGA PONUDNIKA, KI JO JE POUDARILA DRŽAVNA REVIZIJA/, ni mogoče trditi. Je pa dejstvo, da je Boštjan Trilar tik pred odhodom podpisal pogodbo, ki jo je potem vzelo pod drobnogled pristojno ministrstvo in (iz)terjalo revizijo. KLIK NA NAŠ LINK VAM PONUDI BRANJE REVIZIJSKE PRAVNOMOČNE ODLOČITVE, SODNA PLAT ŠE PRIDE MNA VRSTVO.

5.

Prihaja zadnje obdobje veljavne pogodbe in MO KRANJ JE PRED ODLOČITVIJO: S SEDANJIM IZVAJALCEM STORITEV PO POGODBI SO NA SODIŠČU, KAKO BO Z NAŠIMI ZELENICAMI V PRIHODNJE?