Mala politična "zvijača" na spletu ne škodi: "jeseniški Zoki" je nazaj s svojo "Za Kranj, ki je v mestnem svetu seveda ni več, ker jo je preimenoval v Resnico. Priznamo, da nas gane izraz obupa, ko na pomoč pokliče Mirana Šubica, univ. dipl. novinarja, urednika in ustanovitelja Trma.si. Laska nam tudi naziv "strankarski aktivist", ker smo nedvomno v največji stranki najmočnejših v Sloveniji in širše: V STRANKI, KI TAKIM KOT JE ON NE DOVOLIMO NA OBLAST! Vse ostalo pa je seveda v znanem slogu...pa osvežimo spomin!!!

1.

Zoran Stevanović je kot mestni svetnik "psopravljal" po kranjski Komunali in sklical skupščino kar v bifeju in odstavljal ali postavljal direktorje. No, tako je mislil: IZGUBIL JE SODNE POSTOPKE, ODSTAVILI SO GA IZ ORGANOV KOMUNALE IPD.

2.

Spletne žaljivke in zmerljivke ter etikete ne odtehtatjo dejstva, DA NI ODGOVORIL TRMI NA NOVINARSKA VPRAŠANJA O PORABI DENARJA SVETNIŠKE SKUPINE ITD. (VEČ VPRAŠANJ), zdaj pa nas kliče na pomoč?

3.

ZORAN STEVANOVIĆ JE NA DRŽAVNIH VOLITVAH KANDIDIRAL NA JESENICAH. KRANJU NI ZAUPAL? NO, O DELITVI OBČINE KRANJ NA DVE NI REKEL JAVNO SKORAJ NIČ, NA ŠTEVILNIH SEJAH MESTNEGA SVETA PA GA NI BILO. SO SE PREKRIVALE Z "MITINGI" KJE DRUGOD.

4.

Bližajo se lokalne volitve in glej čudo: isti politik, ki je glasove "prosil" na Jesenicah že odpira kranjske teme, ker je to zdaj verjetno pomembno zanj. Jasno: obtožb kolikor hočeš zoper znane "cilje"....

SE NEDALJUJE .... BREZ SKRBI!