Imata župan Rakovec in podžupan Černe dejansko oblast v kranjskem športnem centru, ali pa je to v rokah direktorja NK Triglav Bena Fekonje in predsednika kluba Franja Radikovića. DEJSTVA SO GROZLJIVA:

1.

Kot nam je zatrdil podžupan Černe, MO Kranj ni nič prispevala k ureditvi navijaške cone. RAZPOLAGAMO Z DRUGAČNIMI PODATKI: NK TRIGLAV JE DOBIL POMOČ MO KRANJ IN ZA POVRH TUDI MESEČNO NADOMESTILO NAJEMNINE ZA TRGOVINO, KI JO IMA V SREDIŠČU MESTA!

2.

Toda zgodilo se je še nekaj drugega: NA PODLAGI DEJSTVA, DA GRE V SREDIŠČU KRANJA ZA KOMERCIALNO DEJAVNOST KLUBA IN NE ŠIRŠO PREDSTAVITEV KRANJSKEGA ŠPORTA, JE NK TRIGLAV PREJEL RAČUN ZA NAJEMNINO IPD. - A GA JE ZAVRNIL! KAR PREPROSTO POMENI, DA NOČEJO PLAČATI PROSTORA, KI JIM GA PLAČUJEMO VSI DAVKOPLAČEVALCI.

3.

Člani vodstva kluba so (bili) tudi upniki: ALEKSANDER VRTAČ JE ODKUPIL TERJATEV OD BIVŠEGA PREDSEDNIKA ZA 50 000 EVROV, PODPREDSEDNIKU DORNIKU JE KLUB DOLGOVAL PREKO 100 000 EVROV, ODGOVORNEMU ZA KLUBSKE FINANCE TOMAŽU MEŽKU 50 000 EVROV - mi pa kot davkoplačevalci istemu klubu plačujemo najemnino trgovine, da plačuje svoje dolgove?

4.

Napačno in zmotno je torej navajanje podžupana, da pri predstavljenih novostih ni proračunskega denarja. "Zame so vsi klubi enaki. Želim dobre odnose z vsemi. Lahko potrdim, da je NK Triglav zavrnil račun za prostor, ki ga uporablja mimo sprejetih dogovorov. Prav tako pa zavod za šport pokriva tudi stroške delovanja (energija) navijaške cone pod tribuno. Glede vnašanja pijač na tribuno Športnega centra med tekmami pa bomo ravnali kot nalagajko predpisi," nam je povedal BRANKO FARTEK, direktor Zavoda za šport Kranj.

KDO TOREJ V KRANJU RAZPOLAGA S PRORAČUNSKIM DENARJEM = ŽUPAN IN PODŽUPAN ALI KAK NADŽUPAN, KI SI TO LAHKO PRIVOŠČI OB DEJSTVU, DA OBLAST GLEDA STRAN....

POUDARJAMO, DA SO NAS NA TO STANJE OPOZORILI IZ DRUGIH KLUBOV, KI OCENJUJEJO, DA JE ZARADI OSEBNIH IPD. POVEZAV NK TRIGLAV PRIVILEGIRAN....A TO SO LE TRDITVE, MI IŠČEMO ODGOVORE.