Za isto mizo sedijo župan Rakovec, ki je odgovoren za sleherni cent, ki ga porabimo v Kranju. Zraven njega eden najbolj tesnih sodelavcev, Marko Čehovin. Sedi v svetu zavoda za turizem kjer je direktor Klemen Malovrh.

1.

Klemen Malovrh je neupravičeno, nepravilno in nezakonito plačal koncert dveh muzikantnov. Dogodka ni bilo do danes.Vsaj takega ne, kot je bil predviden.

2.

2500 evrov plačila vnaprej je seveda za proračun sporna poraba. A se z njo vsi strinjajo. Odgovorni in svet zavoda, ki je do zdaj že "pokril" tudi poslovanje direktorja zavoda Malovrha s podjetjem kjer je solastnik.

3.

Mi na koncert muzikantov čakamo. In seveda med tem kreditiramo tako, da direktor javnega zavoda plačuje nekaj, česar ne bi smel. Ker storitev ni bila opravljena. Pa bo? Poglejmo tole...

DA BO BOLJ JASNO: NA POLETNEM SPOREDU JU NI...ČUDNO? NITI NE: NJUNIH 2500 EVROV STA DOBILA ZA NASTOP, KI NAJ BI BIL DEL KAKO URO TRAJAJOČEGA DOGODKA. SMO VSI MI ZDAJ KUL ALI STA KUL TISTA DVA, KI STA "POKASIRALA", KER JE DIREKTOR SAMOVOLJNO IN NEZAKONITO PLAČAL NAŠ DENAR?