Najprej: SIMONA BERGANT nam na naša vprašanja ni odgovorila do danes čeprav je to obljubila. Pač pa je kranjska KOMUNALA PRIZNALA NAPAKO S PRETVEZO "DOBRE VOLJE": ZARAČUNALI SO TISTI KUBIK ODPADKOV, KI JIH PO OBČINSKEM ODLOKU LAHKO VSAK OBČAN ENKRAT NA MESEC V ZBIRNEM CENTRU ZARICA ODDA - ZASTONJ! Gospa je po telefonu pred tedni celo izrekla grobo laž, ki nima podlage v dokumentih, ki so podpisani s strani občana in - Komunale: "Saj ste imeli 4 kubike..."

Potrjeno, podpisano: 3 kubiki zelenega odpada v Zarico....1 je po odloku zastonj! Ne za Komunalo in Bregantovo...

Komunala je seveda naredila napako, kršila odlok, oškodovala občana = dokaz je račun brez upoštevanja popusta za 1 zastnoj kubik...

EPILOG? NE ZA NAS: TAK DOBROPIS JE BIL POSLAN S KOMUNALE IN JE NOVA NAPAKA PODPISANE GOSPE. NOBEN POPUST ALI KARKOLI NE PRIDE V POŠTEV ZA VSE TRI KUBIKE - TERJAMO SAMO SPOŠTOVANJE ODLOKA IN ZATO SEVEDA TAKO "DOBROTO" ZAVRAČAMO. MIMOGREDE: VSE SE JE PREMAKNILO Z OBJAVAMI NA TRMI...IN ZATO NADALJUJEMO Z VPRAŠANJEM:

1.

Gospa šefica za odpadke je najprej bila gluha za naša vprašanja, nato se je zlagala o količini (glej dokumente), nato je umolknila...

2.

Potem nam je poslala nov dokaz svojega poslovanja: namesto enega bi nam priznala vse tri kubike kot brezplačen dovoz v Zarico.

3.

Ne bo šlo: VZTRAJAMO DO KONCA IN OD ZAČETKA, DA KOMUNALA POSLUJE PO ODLOKU IN NE TERJAMO NOBENE UGODNOSTI - TOREJ LE SLABIH 20 IN NE ZDAJ "ODREJENIH" 60 EVROV ZASTONJ ODLOŽENEGA LISTJA, TRAVE IN VEJ.