Danes naj bi bilo na vrsti radijsko soočenje šestih kandidatov za župana Kranja. Povabljeni so bili, udeležbo so potrdili, a DVEH NI BILO: IGORJA VELOVA + ZORANA STEVANOVIĆA.. Kot smo zvedeli, se jima ni zdelo vredno niti opravičiti izostanka, preprosto sta "dala rep med noge" pred mikrofonom nacionalega radia!!! Ne ugibamo o vzrokih, še manj o minimalnem bontonu, najmanj o "taktiki bega pred (ne)prijetnimi vprašanji".

1.

Igor Velov je županski kandidat in kjandidat za adržavnega svetnika, ki je obenem pravnomočno obtožen podkupovanja (seveda bo kriv ali nedolžen po končanem sodnem postopku). PRVA ANKETA NJEMU IN LISTI ZA RAZVOJ KRANJA KAŽE SIMBOLIČNA DVA ODSTOTKA GLASOV, A ANKETE NISO VOLITVE!

2.

Zoran Stevanović je v parlament skušal priti v volilnem okraju na Jesenicah, a mu ni uspelo. Radijskega mikrofona se je ognil/ustrašil danes brez opravičila. Dosledno poudarja nov pristop v politiki - zbežati pred javnostjo /novinarji pa je lahko taktika. TUDI NJEMU KAŽE PRVA ANKETA POD 10 ODSTOTKI GLASOV V KRANJU - A TO NISO VOLITVE!

Če dva kandidata za župana "zbežita" pred soočenjem z drugimi tremi, je to - hote ali nehote - sporočilo, ki je korisnto za odločanje na volitvah: STA SE USTRAŠILA KONKURENCE, FAVORITA RAKOVCA, ČESARKOLI DRUGEGA? NE VEMO, KER NA NJUNIH SPLETNIH POVEZAVAH O VSEM TEM NI ŠE NITI BESEDICE....ZATO PA JE TREBA VERJETI DEJSTVU, DA SE KAJ TAKEGA ŽE ZELOOOOOOOO DOLGO NI ZGODILO. ČE SPLOH KDAJ....