Zgornja tabela prikazuje, kaj so si svetniki in svetnice SDS nakupili iz naših žepov v času od 2018 dalje - v tem mandatu. POSLANEC (POSLANSKA PLAČA NI RAVNO MAJHNA, KAJNE?) BRANKO GRIMS JE SAMO V LETU DNI KUPIL LUKSUZNI PRENOSNIK + SUPER ZMOGLJIV TELEFON = SKUPAJ ZA 3000 EVROV NAŠEGA DENARJA. Mestna svetnica SAŠA KRISTAN ni imela dovolj le računalnika kot Grims, kupila si je še tablico.

Bistvo: TO DRAGO OPREMO SO DO ZDAJ MESTNI SVETNIKI IN SVETNICE LAHKO PO PRETEKU MANDATA ODKUPILI PO IZRAČUNANIH IN SEVEDA SMEŠNO NIZKIH CENAH KAR PREPROSTO POMENI, DA SO JO DOBILI NOVO IN JO UPORABLJALI IN POTEM LAHKO POSTANE NJIHOVA OSEBNA LAST. DOKLER JE NE ODKUPIJO PA JE LAST MO KRANJ -- O VSEM TEM PA V NAŠI "NADALJEVANKI", KI SPROŽA V PRIMERU SDS NASLEDNJA VPRAŠANJA:

1.

Zakaj 6 svetnic in svetnikov potrebuje za delo svetniške skupine 8 računalnikov?

2.

Ali bodo zdaj 11 000 evrov vredno opremo odkupili in imeli zase in ali bodo v novem mandatu na enak način "opremili" svetniško skupino z novo pošiljko opreme- računalnikov, mobitelov ipd. itd.

3.

Je moralno, da si (bogato plačani) politik z neprestanim poudarjanjem vrednot nakupi tako drago opremo za delo v svetniški skupini?

IN SAMO TALE POMISLEK: POIMENSKO SO NAVEDENI SVETNIKI IZ "DINASTIJE SDS" GRIMS, HOMAN, KRISTANOVA, KI SO ZASE NAKUPILI - PRIDOBILI ZA 6000 EVROV RAČUNALNIKOV IN TELEFONOV IPD.

/SE NADALJUJE/