Bile so volitve 2018: Alenka Bratušek&Boštjan Trilar sta "izumila" Iztoka Puriča in bitka za županski stolček se je končala katastrofalno. Purič se ni prebil niti v drugi krog, lista pa je na volitvah dobila 4 svetnice in svetnike čeprav jih je do tedaj imel samo Več za Kranj (brez vsiljene SAB) 8. KAJ SE JE ZGODILO DO DANES? PO VOLITVAH SO SE DOMNEVNO PREDVSEM ZARADI PORABE SVETNIŠKEGA DENARJA RAZŠLI KOT SO PRIŠLI SKUPAJ....MESTNA SVETNICA KERTOVA (ZDAJ KANDIDATKA PRI ROBERTU GOLOBU) JE IZSTOPILA, OSTALI SO TRIJE:BIVŠI ŽUPAN TRILAR IN PODŽUPAN VEHOVEC IN PIŠKURJEVA, KI JE ŽE PREJ "POTOPILA" SVOJO STRANKO SZNKS IN PRED VOLITVAMI PRISTOPILA K VEČ ZA KRANJ! No, zdaj je torej na vrsti Jernej Pavlič, ki je na volitvah dosegel peti izid.

Bo delal "selfije" v dvorani 16 MO Kranj? Verjetno ne: kandidira za poslanca SAB v Ljubljani, živi pa v Britofu in je v Kranju dejansko "neznanec", ki samo po sili razmer sploh kaj šteje v političnem življenju. Glede na razdor med Alenko&Boštjanom, je logično, da za pol leta ne bo postal mestni svetnik in to odpre možnosti Sonji Mašič in Gorazdu Copku, ki je po Trilarju postal predsednik Več za Kranj....

Toda: Mašičeva javno priznava podporo Gibanju Svoboda, veselo pa deluje v Več za Kranj!? Seveda ji lahko oboje koristi, to pa je res. Mestna svetnica je bila že do 2018, znana pa je po tem, da s svojim delom ima vpliv ba vsaj 3 KS v Kranju (Primskovo, Huje, Planina). Gorazd Copek je predsednik stranke, ki je dejanska padla na nizke veje: Več za Kranj je od vodilne stranke postal zgolj "politični kadaver" kjer pa seveda čakajo nove volitve. S Copkom? Mašičeva trdi, da ni kandidatka za županjo, a se verjetno svetniški funkciji ne bo kar tako odrekla. Kmalu bomo vedeli, kdo je in kdo ni kandidat za stolček do jeseni, ko se bodo karte mešale na novo. ZGODBA BOŠTJANA TRILARJA, NJEGOVEGA PRIJATELJA COPKA, PODŽUPANA VEHOVCA IN VOLITEV 2018 PA JE DOKAZ, DA KRANJČANKE IN KRANJČANI LE NE KUPIMO ČISTO VSEGA KAR NAM POLITIČNA STOJNICA PONUJA.