Danes ob 15. uri so nam z občine odgovorni za PR poslali sporočilo, ki ima kar nekaj značilnosti delovanja uradnic na MO Kranj:

1.

Sporočilo jim je napisal kar Domplan, zasebno podjetje, ki z MO Kranj nima posebnih povezav. Razen, če se polaganja temeljnega kamna ne udeležita župan in podžupan. Mimogrede: vse to se je zgodilo 14.2. in že 16.2. smo prejeli "novico" novinarji, ki nismo (vsaj nekateri) bili povabljeni kot župan in podžupan in torej tam nismo mogli vprašati ničesar....

2.

Ko smo sporočilo prejeli, smo preverili prodajo 34 oskrbovanih stanovanj tako kot nam sporočilo nalaga. In bili šokirani: STANOVANJ SKORAJ NI VEČ NA VOLJO OZIROMA JIH JE MORDA ŠE SLABA TRETJINA = OSTALA SO ŽEPRODANA IN/ALI REZERVIRANA. ČEMU TOREJ OBVESTILO MEDIJEM, DA...????

3.

Pa smo zvedeli še marsikaj: dejansko ljudje svoje zanimanje kažejo že mesece, nekateri so tudi že dali svoje podatke in, KO SE JE PONUDILA MOŽNOST NAKUPA, SO STANOVANJA SKORAJ RAZGRABILI! In Domplan na svoji strani celotno ponudbo in vse kar danes vidite, oglašuje že teden ali dva....

4.

Domplan prodaja svojo lastnino kot hoče in kakor hoče. KO PA V IGRO VSTOPI OBČINA, SO STVARI DRUGAČNE - POSEBEJ, KO NAS URADNO OBVEŠČAJO, DA SE JE PRODAJA ZAČELA IPD. ITD. PAST ZA NAIVNE - STANOVANJA SO ŠLA KOT SVEŽE ŽEMLJE.

5.

Zakaj z MO Kranj niso v ponedeljek obveščali o dogodku, ki sta se ga udeležila prva moža občine, je pač njihova stvar. Da so danes stopili v službo Domplanove prodaje in ne kranjskih kupcev, je pa dejstvo. ZATO SEVEDA NE MOREMO RAZUMETI NAČINA, VSEBINE OBVEŠČANJA, ČE PA STANOVANJ SKORAJ NI VEČ? JE RES KRITERIJ ZA SPOROČILA NOVINARJEM NEKAJ STAVKOV PODŽUPANA IN ŽUPANA NAMESTO VSEBINE?!