Zgodba o plačilu 2500 evrov za storitev, ki je sploh ni bilo, dobiva epiloge. Ko smo namreč vprašali MO Kranj o tem, ali lahko direktor javnega zavoda za turizem plačuje po "paketnem dogovoru" in vnaprej - SMO DOBILI ZGOVORNA POJASNILA, KI SO NAS ZAČUDILA KOT DAVKOPLAČEVALCE KRANJA !

1.

Direktorji zavodov lahko počnejo česar MO Kranj ne sme. MO Kranj pa iz proračuna plačuje zavode - mi pa občino in zavode iz naših žepov. Primer: če občina plačuje po 30 dneh, lahko Klemen Malovrh plačuje kadar hoče in TO JE V PRIMERU POGODBE Z RAAJ PRODUKCIJA TUDI STORIL...RAČUN JE PLAČAL V REKORDNEM ČASU PO SKLENITVI POGODBE...

2.

Kot nam je pojasnil Klemen Malovrh, je denar za storitev, ki je sploh ni bilo, moral plačati, ker je šlo za "paketni dogovor" - KI PA GA JAVNE FINANCE NE POZNAJO, POZNA PA GA OBČINIU PODREJEN ZAVOD, KI GA SLEDNJA NADZORUJE....ČE GA.

3.

Predplačila za MOK tudi pri javnih zavodih niso priporočljiva in naj jih sledni ne bi izvajali. Razen v - izjemnih primerih. IN 2500 EVROV ZA NEKAJ UR MUZIKE,KI JE SPLOH NI BILO, JE OČITNO TAKA IZJEMA. ODLOČIL JE: GOSPOD MALOVRH, PLAČAL PA Z NAŠIM DENARJEM.

Objavljamo odgovor MOK Kranj na naša vprašanja:

SE NADALJUJE!!!!