Eden parkiranje prepreči, drugi dobi pod okono parkirno mesto....nihče pa nikogar ne vpraša! ZATO JE VPRAŠAL KRAJAN KS HUJE IN ŠE NIMA ODGOVORA. VPRAŠALI SMO TUDI MI, ODGOVOR ŠE ČAKAMO!

1.

KS Huje že leta vodi SONJA MAŠIČ, mestna svetnica stranke Več za Kranj. "Ko sem fotografiral nepojasnjeno početje za katerega nisem dobil odgovora, mi je gospa v telefonskem pogovoru rekla, če sem pismen in je bila nasploh groba in gospodovalna!" nam je povedal občan, ki želi jasen odgovor o tem, kdo odloča kje ne bo parkiranja in kje bo pri blokih....

2.

Gospa Mašič je od nekdaj delovanje v KS povezala s prihodki. Tako je bila prej predsednica sveta KS Huje in je opravljala tajniške posle za KS Planina.

3.

Sonja Mašič je zdaj postala "tajnica" oziroma plačana od KS Primskovo, ki jo VODI POSLANKA IN MESTNA SVETNICA ANDREJA KERT. Kar pomeni, da sta obe članici mestnega sveta in sodelujeta v KS tako, da je ena funkcionarka, druga pa plačana za opravljanje določenih del, tudi rezervacije dvorane kar nazorno priča posnetek strani KS Primskovo danes.

4.

Sonji Mašič politične nejasnosti niso tuje. Pozornost je vzbudila, ko se je pojavila ob predsedniku Svobode Robertu Golobu ob obisku v Kranju, a je poudarila, da ostaja v stranki Več za Kranj. Glede na to, da je zdaj "najeta delovna sila" v KS, ki jo vodi poslanka in mestna svetnica Svobode Andreja Kert, so povezave očitno na drugih osnovah ostale.

ZAKLJUČEK: GA ŠE NI, KER BOMO ODGOVORE SEVEDA SKUŠALI DOBITI TUDI OD PODŽUPANJE, PRISTOJNE ZA KAS, MANJE ZORKO!