Tole je NOV DOKAZ o tem, da je ministrica, političarka ipd. ALENKA BRATUŠEK v svoji vlogi UE Kranj jasno povedala, da - ima greznico za odplake!¨

Greznico torej ministrica ima? Kako jo je praznila? Za vse to obstajajo predpisi MO Kranj. Očitno jo ima leta, desetletja in odplake lahko tečejo v kmetijsko zemljo, ker JE MINISTRICA BRATUŠKOVA ŠELE 11.8. 2023 PRIZNALA, DA GREZNICO IMA IN OD TAKRAT DEJANSKO PLAČUJE VSE DAJATVE. Do takrat jih ni. Komunala Kranj je 19.7.2023 ugotovila, kdo plačuje v njeni soseščini in kaj - podatki so uradni, brez imen.

Desjtva so torej na dlani: MINISTRICA JE DNE 11.8.2023 SKUŠALA LEGALIZIRATI SVOJO GREZNICO TAKO, DA JE USTREZNO VLOGO DALA JPK KOMUNALA, KI NAM JE O TEM ODGOVORILA:

Bratuškova pa je avgusta 2022, ko je začela z legalizacijo objekta navedla, da odplake odvaja v greznico. Zanjo ni do 11.8.2023 plačala ustreznih dajatev. Danes ima vodovod in greznico (vsaj sama tako navaja, a zanjo ni plačevala nič od takrat, ko je postala lastnica...) kot sama trdi. KO JE BILO TREBA PLAČATI PRISPEVKE IN NAVESTI PODATKE, JE ODDALA TAKO VLOGO NA MO KRANJ.