Barbara Gunčar je preko svojih satelitov nesramno lagala in laže. "Obkladala" me je z vzdevki, trosila laži o meni in moji družini - za kar bo še imela priložnost ustreznega pojasnila in zagovora...ZDAJ PA SE JE OGLASILA KOT DA NJENIH PLJUVANJ NE BI BILO. ZAME JE VSAK NJEN DOPIS MOBING IN NA TO JE TUDI OPOZORJENA. SEVEDA JE "POHVALO" POSLALA NA MOJ NASLOV.

1.

Barbaro Gunčar je Trma. si razkrinkala 2020, ko je začela rušiti kranjsko občino, ker v njej ni mogla do stolčkov, ki si jih je želela.

2.

Barbara Gunčar je skupaj z bivšo poslanko Matejo Udovč klavrno pogorela s svojim projektom. Ki sam po sebi ni sporen - na pol ilegalno rovarjenje peščice ljudi ter neresnice nasploh pa so seveda ogledalo početja. Zato je odšla iz politike, ni več kandidirala 2022.

3.

Načelnost med ljudmi si različno predstavljamo. Kdor laže o meni, kdor pljuva in trosi laži, naj mi na osebni naslov ne piše preden se opraviči. Kajti ob vsem pisanju o početju bivše političarke nisem zapisal ničesar kar ne bi bilo dokazlano in pokazano. V tem sva si različna. In tako naj ostane.