ŽIVIMO V ČASU, KO SPLET IN MEDIJI ZMOREJO MARSIKAJ. KO PA SMO PRED ČASOM PREBRALI URADNO SPOROČILO MO KRANJ /ODGOVORNA MENDI KOKOT OZ PR MOK OZ KABINET ŽUPANA, KI GA VODI KATJA ŠTRUC/ O MNENJU S PRIDRŽKOM ZA ZAVOD ZA TURIZEM IN KULTURO KRANJ, NISMO MOGLI VERJETI OČEM:

1.

Poslano sporočilo smo razumeli kot "oprati lik in delo sedanjega direktorja zavoda za turizem Klemena Malovrha pa čeprav malo prikrojimo dejstva"! K temu se je s svojo srce parajočo izjavo o liku in delu direktorja priključil naš župan. Nič narobe, RAZEN NEKAJ ZA POPRAVEK ZRELIH NAVEDB!

2.

Nočemo vzbujati vtisa, da imamo kaj proti komurkoli - razen proti potvarjanju dejstev. Zato smo predsednico računskega sodišča zaprosili za mnenje k zgoraj objavljenemu sporočilu MO Kranj. ODGOVOR OBJAVLJAMO TULE:

Torej? Je res računsko sodišče pregledalo le pol leta poslovanja zavoda? NE NI. Je res bilo poslovanje Klemena Malovrha nesporno ipd. NE NI. Je torej res, da ima zavod urejeno poslovanje? NE NI, KER ŠE NI NAREDIL TISTEGA KAR JE DOLŽAN.

Bo MO Kranj zmogla opravičilo in popravila omenjeno "sporočilo"? Ha, ha, ha...dobra!