Ima se, može se ... je pregovor, ki je doma tam doli, na jugu. Lep in dober, reče človek, ko prebere, kako je najprej Lista Zorana Stevanovića in potem Resnica (vodja, predsednik isti) KUPOVALA VSE ŽIVO ZA NAŠ DENAR - OD POHIŠTVA DO OSMIH TELEFONOV. TAKO STA SI PO URADNIH PODATKIH SVETNICA GORDANA GRUBELNIK (MANDAT JE NASTOPILA, KO JE IZ SVETA MORAL ODITI ROBERT KRANJEC...) IN NEVEN POLAJNAR OMISLILA PO DVA TELEFONA, ENEGA TUDI SVETNICA TANJA GARONJA KRSTEV, KI JE MESTNI SVET PRAV TAKO ZAPUSTILA IZ OSEBNIH RAZLOGOV. Znana je zgodba o iskanju pohištva s strani inventurne komisije, ko so nekaj "občinskega" našli kar pri predsedniku doma kjer je "skladiščil" del iz javnega denarja kupljenega pohištva! Vsega skupaj za kakih pet in pol jurjev! KOT SMO ŽE ZAPISALI ZA VSE DRUGE, KI SO TAKO ALI PA ŠE BOLJ ZAPRAVLJALI, VELJA TUDI ZA STEVANOVIĆEVE (kdo že tako rad poudarja, kako drugačen je politično...da o skrbi za ljudi ipd. ne pišemo?)

1.

Vse to je še vedno last občine, a si kranjska politika po koncu mandata organizira vse tako, da odkupijo po znižani (uradni, da ne bo zablode...) ceni VSO OPREMO, KI JO IMAJO PREJ ŠTIRI LETA V BREZPLAČNI UPORABI.

2.

Trma.si bo na držabi te opreme, če slednja bo. IN SEVEDA BOMO TAM KUPOVALI PO TAKI CENI KOT MESTNA POLITIKA. IN ŠE: RAČUNALNIKI IN TELEFONI MORAJO BITI VRNJENI NA TOVARNIŠKO NASTAVITEV, KAJNE? To jamči poštenost dražbe tehnike. Mimogrede: avgusta so prodajo napovedali, a jo potem umaknili...

3.

Mi nismo "fouš" nikomur - je pa naravnost smešno, kako na povsem legalen način naši mestni politiki kupujejo tehnično opremo. Gospod Neven Polajnar in gospa Gordana Grubelnik imata po 2 zastonj telefona....ČE SE POŠALIMO: ENEGA ZA LISTO ZORANA STEVANOVIĆA, ENEGA ZA RESNICO,KI JE NOVA SVETNIŠKA SKUPINA POTEM, KO JE NASTALA ISTOIMENSKA STRANKA...

Kdo je torej dokazal in pokazal, da zna lepo "črpati" javni denar? Enak med enakimi, ko je treba izkoristiti privilegije....?