DANES OB 19.URI SO SE NA KOKRICI /V DOMU KRAJANOV/ ZBRALI PODPORNIKI NOVE OBČINE SEVERNI KRANJ ALI GOLNIK ALI....TO STA MI POTRDILA VSAJ DVA OD PRISOTNIH IN SAM SEM SE ŽELEL UDELEŽITI SESTANKA. Z NJEGA ME JE Z ZAPIRANJEM VRAT VRGLA MESTNA SVETNICA BARBARA GUNČAR! OB NJEJ JE TO MIRNO GLEDALA POSLANKA GIBANJA SVOBODA ANDREJA KERT IZ KRANJA! NI PROTESTIRALA NAD POČETJEM GUNČARJEVE, KI JE ENKRAT ŽE KLAVRNO PROPADLA S SVOJO POBUDO - TAKRAT JI JE SEKUNDIRALA BIVŠA POSLANKA MATEJA UDOVČ, KI JE DOŽIVELA POLOMIJO S STRANKO ALEKSANDRE PIVEC.

1.

Je torej SMC/Konkretno pri razbijanju kranjske mestne občine nadomestila stranka Gibanje Svoboda, ki ima v Kranju dve poslanki (še Sandro Gazinkovski). VPRAŠANJA SLEDIJO, A PRIHOD DVEH POLITIČARK NE DOPUŠČA DVOMA, DA STA VSAJ DANES DELOVALI SKUPAJ....

2.

Ali je Gunčarjeva "omrežila" za svoj projekt Kertovo in z njo stranko Roberta Goloba, ne vemo. Vemo pa, da smo od POSLANKE PRIČAKOVALI VSAJ PROTEST PROTI ODSTRANITVI NOVINARJA S SESTANKA. Ker je to nova demokratična drža nove oblasti - poslušamo vsak dan!? Če se na eni strani politično borijo za javno RTV, je na drugi strani treba zapreti vrata pred novinarjem, ki je čestital Kertovi za demokratično držo...Ko so paradirali po Kranju, je bil vtis drugačen!

3.

Trma je prva in edina poročala o skrivnostnem srečanju v Goričah decembra 2020, ko je Gunčarjeva začela svoj boj za samostojno občino Severni Kranj. DANES SMO BILI EDINI MEDIJ, KI JE BIL PRIČA NOVEMU - OČITNO TAJNEMU - SESTANKU PODPORNIKOV NOVE OBČINE. A so nas vrgli ven, osebno je to storila mestna svetnica Barbara Gunčar.

ZGODBO NADALJUJEMO