Park slovenske himne + Park slovenske vojaške himne = PREPOVEDANO FOTOGRAFIRANJE? PORABA JAVNEGA DENARJA KRANJČANK IN KRANJČANOV ZA PROJEKT KJER SMO ZEMLJIŠČE DOBILI ZA 15 LET V UPORABO OD CERKVE????

1.

Trma objavlja fotografijo vojaškega tovornjaka, ki dovaža nekaj k Prešernovemu gaju kjer nastaja Park slovenske himne. VOJSKA V MIRNEM ČASU NAVADNO POMAGA OB NARAVNIH NESREČAH, OČITNO PA SE DA "NAJETI" SLOVENSKO VOJSKO TUDI ZA TAKE PROJEKTE?

2.

Park je delo ŽUPANA KRANJA MATJAŽA RAKOVCA, ki sta se mu pridružila BIVŠI IN OČITNO SEDANJI OBRAMBNI MINISTER TONIN/ŠAREC in Cerkev, ki je lastnica zemljišča in ga je ODSTOPIL ZA 15 LET kranjski občini. Takole so se upodobili odgovorni za park po končanem natečaju....

3.

Vloga župnije oziroma slovenske Cerkve je ponazorjena s tole predvolilno fotografijo podpornikov KANDIDATURE ZA ŽUPANA KRANJA kjer kranjski župnik Naglič sedi v prvi vrsti podpornikov. Nič narobe, a prav je, da so odnosi jasni...

4.

Sodelovanje Slovenske vojske pri taki gradnji si zasluži vprašanja ministru, vladi in občini. Poslali smo jih zato, ker je PRI NAS CERKEV LOČENA OD DRŽAVE in kranjski park žal pomeni klasično politično naložbo ZA NAŠ DENAR /VREDNOST 100 000/.

5.

Je gradnja "vojaška tajnost", da je fotografiranje prepovedano? Je zapravljanje javnega denarja morda povezano s skrivnostmi, ki jih ne vemo? Je vpletanje slovenske vojske potrebno, nujno ipd. ali pa je morda to kaj drugega? VPRAŠANJA SMO POSLALI.