Politično ozadje je vse bolj razburkano. TAKO SMO ZVEDELI, DA JE SVOJ ODDANI GLAS PROTI IGRALNICI SKUŠALA SPREMENITI V GLAS ZA - SAŠA KRISTAN. SVETNICA SDS JE OČITNO DOBILA LEKCIJO IN SE SKUŠALA "REŠITI" S PRISTANKOM ZA IGRALNICO, A JI TO NI USPELO ZARADI PRAVIL GLASOVANJA! Ne bo pa tudi izredne seje, ker je Lista za razvoj Kranja umaknila soglasje. Seveda brez Milana Glamočanina, ki ga isto zakulisje šteje že med svetnike SD...dejansko pa razlogov za to ni. Razen, če je dovolj glas za igralnico /skupaj s SD, SDS, Več za Kranj.../! Kot smo zvedeli, je "počilo" med Velovim in Stevanovićem, ker se slednji ni držal dogovorov glede izredne seje oziroma nasploh nastopa javno kot, da je to projekt njegove stranke...IZREDNA SEJA KOT SO JO HOTELI NEZADOVOLJNI S SKLEPOM O IGRALNICI PA NAJ BI BILA TUDI V PROCEDURALNI ZAGATI IPD. ALI BO ZADEVA PONOVNO POSTALA PREDMET REDNE SEJE, BOMO ŠE VIDELI...Potrdilo se je, kar smo zapisali do zdaj: opozicija v mestnem svetu je prešibka za karkoli konkretnega. "Kako deluje Stevanović pa smo videli ob blamaži v Komunali, zato seveda ni kar tako z njim sodelovati pri čemerkoli...." smo slišali iz svetniških vrst! Prepuščamo ocene in namige ipd. drugim, poudarjamo pa tole: Zoran Stevanović Trmi ne odgovarja že zelo dolgo in o različnih temah. To je njegova pravica in jo spoštujemo. Položaj na tejle duhoviti upodobitvi nasprotnikov kranjskega župana pa je res zanimiv:

1.

Barbara Gunčar ima specifično politično težo manj kot nič. To je rezultat projektov, ki jih je zavozila z veliko mero politične nespameti.

2.

Zoran Stevanović se ob razbitju Kranja ni oglasil, ker je imel mitinge v Ljubljani, zdaj pa bi bil zopet "zaščitnik ljudstva"....Smešno.

3.

Igor Velov noče biti v Stevanovićevi senci v volilnem letu. Obenem mu uhaja svetnik in glede na zdaj razdeljene karte bo morda že jutri podprl - Matjaža Rakovca. Politika je namreč umetnost možnega, uči zgodovina.

4.

Boštjan Trilar je še enkrat več pokazal, da je Več za Kranj predvsem - več zanj in za njegova "navita pajaca", ki dvigata roki in pritiskata tipki verjetno zadnje mesece. Stranka, ki je vladala Kranju in mož, ki je hotel vladati po svoje sta - zgodovina. Ne ravno lepa, seveda.