Na seji mestnega sveta IGOR VELOV zavrnjen kot kandidat za državnega svetnika z Gorenjske čeprav so "njegovi" elektorji dobili podporo... KAR POMENI, DA SE SLABO PIŠE IRENI DOLENC/NSi/, ki je dobila podporo mestnega sveta....14:13!

1.

Igor Velov je "uredil" zadeve do seje sveta, a slabo - prvo glasovanje ni prineslo večine ne njemu, ne Dolenčevi iz NSi.

2.

Sledilo je enourno "lovljenje glasov", ko je bila seja prekinjena in na koncu - POLOMIJA ZA VELOVA in 14:13 za Dolenčevo....

3.

Zdaj imamo "kranjsko kolobocijo" z elektorji, ki jih je "obdelal" Velov, ki pa ne bo kandidat oziroma bo to Irena Dolenc. Gorenjska ima 34 elektorskih glasov, Kranj 12...

4.

TO JE NAJHUJŠI PORAZ IGORJA VELOVA, KI JE NA KOMISIJI ZA VOLITVE IN IMENOVANJA IZSILIL SVOJO KANDIDATURO TUDI S TEM, DA JE GLASOVAL SAM ZASE....TO JE HUD PORAZ ZA STEVANOVIĆA, KI JE PODPIRAL VELOVA...IN VEHOVCA, KI JE PODPIRAL VELOVA...IN ŠE ZA KOGA!

5.

Mestni svet se je izognil tako vsaj eni sramoti širših dimenzij: da politika, ki je pravnomočno obtožen podkupovanja pošljejo v Ljubljano, v državni svet...ZA ETIKO GRE, KI JE V POLITIKI OČITNO MANJKA IN NIKAKOR ZA KAKO PREJUDICIRANJE SODBE IPD. ! MINIMUM HIGIENE IN DOSTOJANSTVA SI ZASLUŽIJO TISTI, KI TO PLAČUJEJO = VSI MI!