6700 KLIKOV NA TRMO VČERAJ je dokaz, da Kranjčanke in Kranjčani imajo medij, ki jih obvešča o zakulisju kranjske politike. Ne gre za ljudi, gre za početja, ki zadevajo vse nas in naše mesto. Ker se začenja kampanja za lokalne volitve, kajne? Kjer bo trkanja na prsa glede vrednot, ljubezni do Kranja ipd. - na vagone! Za boljši uvod pa tole:

1.

Gibanju svoboda smo poslaili vprašanja o tem, kako stranka gleda na politično etiko podpore kandidatu za državnega svetnika, ki je obtožen podkupovanja (seveda ni ničesar kriv, a obtožba je v razvitih družbah politikom več kot preveč, da se umaknejo - mi pa nismo razvita družba).

2.

Da bi kandidat "en od nas" še prejemal svetniške evre v državnem svetu, so želeli: 3x Gibanje Svoboda, 1x Ana Pavlovski, 4xResnica, 2x Več za Kranj, 1x Barbara Gučar, 2x Lista za razvoj Kranja - podatki so neuradni!

3.

Gibanje Svoboda je s svojimi glasovi "izločilo" - svoja elektorja, ki jim pripadata glede na razrez svetniških glasov in sedežev. Podprli so - uganili ste - predlog neizbranega kandidata Velova in ne izbrane kandidatke Doenčeve (NSi) oziroma vsaj slednji "podtaknili" elektorje nasprotnega kandidata.

MATJAŽ RAKOVEC JE S SD+NSi+SDS+ OSTALIMI V TJE POLITIČNI TEKMI SAMO POTRDIL, KAKO JE VLADAL 4 LETA. JE ZARADI TEH RAZPRTIJ IN NESOGLASIJ IN NAGAJANJ IN POLITIČNEGA KRUHOBORSTVA KRANJ OSTAL BREZ SVTNIKA V DRŽAVNEM SVETU PA BOMO VIDELI...KOT BOMO VIDELI, KAKŠNE POSLEDICE BODO PUSTILE KOLOBOCIJE NA ZADNJI SEJI MESTNEGA SVETA KJER SO RAKOVCU PREDLAGANE TOČKE DNEVNEGA REDA PADALE KOT ZA STAVO: TISTA O VRTIČKIH PA ZAVODU TRIGLAV PA STANOVANJSKEM SKLADU...NI KAJ: MEČI SO IZ NOŽNIC, KRANJSKA POLITIKA BO DO ZAČETKA DECEMBRA NA OKOPIH...