Janez Černe je podžupan Kranja in poslanski kandidat SD, ki mu ni uspelo!? Ob dejstvu, da sta s soprogo Ano (da o stalni otroški prisotnosti v politki ne pišemo) na volitvah tekmovala drug proti drugemu, je to samo dokaz, kaj tudi v Kranju (OB ODLIČNI VOLILNI UDELEŽBI) želimo...Naša fotografija je bila do včeraj samo vljudnostno srečanje politikov kjer je Golob zaželel Černetu čim več glasov ob srečanju, slednji pa se je samo nasmiha....zdaj mu ne gre več na smeh!? Poglejmo, kaj imamo!

1.

Resen opomin za SD&SDS&NSi, ker so samo Janševi obdržali poslanca, ki pa bo v opoziciji kar povsem spremeni delovanje tudi v mestnem svetu. Kdo je z gorenjskim DNK dobro zapisan v "golobnjaku", bomo še videli. Vsekakor ohranja prednost SD vsaj po tem, da bo v vladi...IN MIMOGREDE: MATJAŽ RAKOVEC JE LEGITIMEN KANDIDAT ZA MINISTRA, O TEM PAČ NI DVOMA....

2.

Puričeva nova politična blamaža samo odraža stanje LMŠ, ki ima dva svetnika in podžupana Nograška. To se bo zdaj spremenilo, ker je njihova politična vrednost enaka Kelvinovi ničli.

3.

Zoran Stevanović je iz proračuna morda priboril evre za luksuzno življenje, drugača pa je parlament za take še vedno zaprt. Boste videli: zdaj bo "vzljubil" Kranj ponovno....in seveda je tudi on "prebrana knjiga". V mestnem svetu je pač zakockal kar so mu prinesle volitve 2018....

4.

SDS BRANKA GRIMSA je v opoziciji kar pomeni, da je njihov vpliv tudi v Kranju zmanjšan. Homana in Jenkoletovo sta porazili njuni kolegici, mestni svetnici. Sandra Gazinkovski ga je naprej razkrinkala v Kranjskih vrtcih, zdaj pa še na volitvah in Homanova zvezda (če je kdaj sijala) je v političnem zatonu.

5.

Lekcijo je dobil Igor Velov, ker je Sandra Gazinkovski z njegove liste: ona je poslanka, on je v tej igri dobil košarico. Bo Gibanje Svoboda zmoglo tudi na lokalni ravni več?

NAPOVEDUJEMO ZANIMIV BOJ ZA ŽUPANSKI STOLČEK, KER SE BO POJAVILO ŠE MALO MORJE LIST IN NOVIH OBRAZOV. NEKAJ JE GOTOVO: LJUDJE GREMO NA VOLITVE, KO HOČEMO ODLOČATI. IN KRANJ JE BIL ZGLED PO UDELEŽBI. SAPIENTI SAT!