Naši viri so vedno zanesljivi, tokrat pa sploh ni dvoma: NAKAZILA V ZNESKU 300 000 EVROV V BiH PREVERJA POLICIJA TUDI NA PODLAGI SUMOV, KI SO BILI IZRAŽENI V POZIVU POLICIJI, DA TO PREVERI! Trma je bila obveščena o tem, policija pa tudi zdaj podatkov o predkazenskih postopkih ne daje. Prav. A to ne spremeni dejstev, da smo iz krogov blizu vrha policije dobili potrdilo, da se z nakazili ukvarjajo.

1.

Predkazenski postopek ni kazenski postopek kot kdo koga skuša zavesti. Tragično je, če to pomeša nekdo, bi to moral vedeti - na primer pravnik, odvetnik ipd. Gre za ravnanje policije, ki je vsak izražen sum dolžna preveriti. In omenjenega preverja!

2.

Preverjanje=zbiranje obvestil ipd. = predkazenski postopek pa traja v tem primeru okoli leta dni in ni čudno, da bo lahko še trajal. Bosna in Hercegovina je "država s posebnim režimom" /glej dokument zgoraj/ v zvezi s pranjem denarja in podobnimi kaznivimi dejanji.

3.

Trma ni ne policija, ne tožilstvo, ne sodišče. Je pa medij, ki ima svoje (preverjene) vire in bili smo jasno seznanjeni z vsoto in nakazilom, ki je predmet preiskave policije v predkazenskem postopku.

4.

V PRIHODNJIH DNEH PA BOMO ZGODBO PONOVILI IN OBNOVILI, KER SI TO ZASLUŽI. ALI NI DENAR ZA KREDIT JANŠEVI SDS PRITEKAL IZ BIH KJER JE DLEOVAL ALI DELUJE PODJETNIK ROK SNEŽIČ, NEURADNI SVETOVALEC PREDSEDNIKA VLADE IN OSUMLJEN IN TUDI ŽE OBTOŽEN ZARADI SPORNIH RAVNANJ PRAV V ZVEZI Z DAVKI?